لیست اخبار صفحه :103
تامز لرن: آزمون ضمن خدمت کشوری در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز لرن: آزمون ضمن خدمت کشوری در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان بازوی اجرایی وزارت بهداشت در برگزاری آزمون‌ های توجیهی بدو خدمت نقش دارد. دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره این آزمون‌ها که به‌ صورت کشوری و متناوب برگزار می‌شوند، گفت: این آزمون ها با هدف افزایش آگاهی کارکنان درباره حقوق، وظایف و محیط کاری طراحی شده‌اند.

انعقاد تفاهم ‌نامه همکاری بین مؤسسه خیریه محک و مرکز تحقیقات سلول و ژن ‌درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

انعقاد تفاهم ‌نامه همکاری بین مؤسسه خیریه محک و مرکز تحقیقات سلول و ژن ‌درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) و مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ بیستم اسفندماه جاری به امضا رسید. این تفاهم‌نامه با هدف گسترش همکاری‌های فناوری، پژوهشی و درمانی، توسعه روش‌های نوین درمانی برای کودکان مبتلا به سرطان منعقد شد.

تامز هیستوری: رونمایی از کتاب نمای نماد

تامز هیستوری: رونمایی از کتاب نمای نماد

در این برنامه از تامز هیستوری، دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره مستندسازی بناهای دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: گروهی از دانشجویان رشته عکاسی با یک کار 8 ماهه، توانستند ساختمان‌هایی را که در نقاط کشور پهناور ایران قرار دارند و علاوه بر کاربری دانشگاهی، از جنبه‌های معماری، میراثی و هنری نیز برخوردارند، شناسایی و مستندسازی کنند.

تامز رس: اجرای طرح راه‌اندازی مرکز جامعه‌نگر غذا و تغذیه

تامز رس: اجرای طرح راه‌اندازی مرکز جامعه‌نگر غذا و تغذیه

در این برنامه از تامز رس، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مرکز جامع خدمات سلامت حکیم اعتماد، درباره اجرای طرح تغذیه جامعه‌نگر گفت: این طرح شامل آموزش ایمنی مواد غذایی، روش‌های پخت سالم و مباحث تغذیه‌ای است که با مشارکت دانشجویان و مردم اجرا می‌شود. و همچنین ایجاد عرصه آموزشی برای دانشجویان، جامعه‌نگر کردن آموزش‌های تغذیه و اجرای مداخلات تغذیه‌ای مانند کاشت سبزیجات و آموزش انتخاب مواد غذایی. دکتر رامش عالی پور، سیاست گذار غذا و تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران، با اشاره به اینکه این طرح تاکنون به ۷۵۰ نفر از مراجعین مراکز بهداشتی درمانی حکیم اعتماد و اکبرآباد آموزش‌های لازم را ارائه داده افزود: این طرح جهت کاهش ناامنی غذایی و ارتقای شاخص‌های تغذیه در نظام بهداشت کشور گام برداشته است.

تامز رس: راهکارهای حقوقی برای بهبود وصول حق بیمه در سازمان بیمه سلامت
طرح‌های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز رس: راهکارهای حقوقی برای بهبود وصول حق بیمه در سازمان بیمه سلامت

دکتر امیرحسین تکیان، رئیس دپارتمان سیاستگذاری عمومی و سلامت جهانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در فیلمی به بررسی چالش‌ها و راهکارهای حقوقی برای بهبود وصول حق بیمه در سازمان بیمه سلامت ایران پرداخته است. این پژوهش با هدف رفع مشکلات مالی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مدل‌هایی برای مدیریت بهتر منابع مالی و اصلاح فرآیندهای پرداخت ارائه می‌دهد.

بررسی اثر Immunopotentiatory کوئرستین و گلوکومانان در فرمولاسیون پیشگیری و درمانی واکسن بر پایه ادجوانت MF59 سرطان پستان

بررسی اثر Immunopotentiatory کوئرستین و گلوکومانان در فرمولاسیون پیشگیری و درمانی واکسن بر پایه ادجوانت MF59 سرطان پستان

نشست بررسی طرح تحقیقاتی «بررسی اثر Immunopotentiatory کوئرستین و گلوکومانان در فرمولاسیون پیشگیری و درمانی واکسن بر پایه ادجوانت MF59 سرطان پستان در مدل موش» برگزار شد.