لیست اخبار صفحه :14
نشست اعضای جلسه کمیته حوادث رانندگی به مناسبت روز جهانی یادمان قربانیان حوادث ترافیکی در مرکز بهداشت جنوب تهران

نشست اعضای جلسه کمیته حوادث رانندگی به مناسبت روز جهانی یادمان قربانیان حوادث ترافیکی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا و حوادث و بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته حوادث رانندگی به مناسبت روز جهانی یادمان قربانیان حوادث ترافیکی خبر داد.

آموزش‌های گسترده مراقبین سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر به منظور پیشگیری و مقابله با بیماری سل
تلاش شبکه بهداشت اسلامشهر برای ارتقای آگاهی عمومی و ریشه‌کنی سل با آموزش‌های چهره‌به‌چهره

آموزش‌های گسترده مراقبین سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر به منظور پیشگیری و مقابله با بیماری سل

مراقبین سلامت شبکه اسلامشهر در مجموعه‌ای از برنامه‌های آموزشی در مراکز بهداشتی، مدارس و محلات، شهروندان را نسبت به پیشگیری، تشخیص زودرس و درمان بیماری سل آگاه کردند.

برگزاری دوره آموزشی و انجام تست رایگان قند و فشار خون برای مراجعین بیمارستام امام رضا(ع) اسلامشهر

برگزاری دوره آموزشی و انجام تست رایگان قند و فشار خون برای مراجعین بیمارستام امام رضا(ع) اسلامشهر

به مناسبت هفته دیابت، با هدف ارتقای آگاهی و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، برنامه آموزشی و تست رایگان قند و فشار خون برای مراجعین بیمارستان امام رضا(ع) اسلامشهر برگزار شد.

برگزاری مراسم آغاز به‌کار هیئت ‌مدیره جدید نظام پزشکی با حضور مسئولان اجرایی، نظارتی و نماینده فرمانداری در اسلامشهر

برگزاری مراسم آغاز به‌کار هیئت ‌مدیره جدید نظام پزشکی با حضور مسئولان اجرایی، نظارتی و نماینده فرمانداری در اسلامشهر

مراسم افتتاحیه هیئت‌مدیره جدید نظام پزشکی اسلامشهر روز چهارشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴ به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور و با حضور مسئولان اجرایی و نظارتی انتخابات در محل سازمان نظام پزشکی شهرستان برگزار شد.

بازدید و نمونه‌برداری بهداشتی از آشپزخانه بیمارستان‌های امام رضا(ع) و امام زمان(عج) اسلامشهر
ارزیابی بهداشت مواد غذایی و محیط با هدف ارتقای ایمنی تغذیه بیماران

بازدید و نمونه‌برداری بهداشتی از آشپزخانه بیمارستان‌های امام رضا(ع) و امام زمان(عج) اسلامشهر

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت اسلامشهر با حضور در بیمارستان‌های امام رضا(ع) و امام زمان(عج)، از بخش آشپزخانه بازدید کرده و نمونه‌برداری‌های لازم را به منظور کنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی انجام دادند.