• تاریخ: 1405/01/08 - 12:31
  • بازدید : 377
  • زمان : 1 دقیقه

جدیدترین اخبار رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام نوروز و شرایط جنگ: اقامتی، انواع بیمه، ارزاق، خودرو و مهدکودک

مدیریت رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای اجرای برنامه‌های حمایتی این معاونت، از ابتدای جنگ رمضان و در ایام نوروز با حداکثر ظرفیت در حال ارائه خدمت به کارکنان دانشگاه بوده است. دکتر عباس مزینانی، مدیر رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، با اشاره به فعالیت مستمر مراکز اقامتی گفت: «تمامی اماکن اقامتی دانشگاه از نخستین روزهای تهاجم دشمن و همچنین در تعطیلات نوروز فعال بوده و مطابق ضوابط اعلامی در اختیار متقاضیان قرار گرفته‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هتل عمارت کاشان، هتل جم مشهد، واحد اقامتی رامسر، هتل گاجره و گچسر از جمله مراکزی هستند که در این ایام با ظرفیت کامل به خدمت‌رسانی پرداخته‌اند.»
دکتر مزینانی درباره وضعیت بیمه درمان تکمیلی سامان (SOS) افزود: « شرکت بیمه سامان بخش عمده‌ای از هزینه‌های بارگذاری‌شده همکاران تا 27 اسفند 1404 را پرداخت کرده و باقی‌مانده نیز طبق روال از 15 فروردین 1405 به حساب همکاران واریز خواهد شد.» 
براساس اعلام مدیریت رفاه، تحویل مدارک بیمارستانی در نوروز مطابق اطلاعیه منتشرشده در کانال رسمی این مدیریت انجام شده است. همچنین همکاران می‌توانند برای دریافت بیمه‌نامه‌های آتش‌سوزی (خطر جنگ)، شخص ثالث، بدنه و مسئولیت با شرایط اقساط و تخفیف گروهی دانشگاهی با شماره ۰۹۲۲۴۹۰۱۲۰۰ تماس بگیرند.
اطلاعیه‌های مربوط به قرارداد جدید بیمه درمان تکمیلی سامان نیز با توجه به پایان قرارداد در پایان فروردین‌ماه متعاقباً منتشر خواهد شد.

دکتر مزینانی در ادامه با اشاره به اجرای طرح‌های معیشتی گفت: «ارزاق کمک‌معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، با وجود شرایط جنگی پیش از آغاز سال جدید، توسط مدیریت رفاه به تمامی مراکز تابعه دانشگاه ارسال شد و بسیاری از مراکز نسبت به توزیع آن اقدام کرده‌اند.»

وی درباره وضعیت خودروهای ثبت‌نامی ایران‌خودرو نیز اظهار داشت: «با حضور نمایندگان شرکت و دانشگاه، مدارک ثبت‌نام‌کنندگان دریافت شده و نزدیک به ۳۹۰ خودرو آماده تحویل به همکاران است. همچنین همکاران مدیریت رفاه و سلامت کارکنان همه‌روزه آماده دریافت مدارک موردنیاز برای تکمیل ثبت‌نام خودروهای باقیمانده هستند.»

براساس این گزارش، مهدکودک بیمارستان فارابی نیز با توجه به نیاز مادران شاغل در مراکز درمانی، طی این ایام فعال بوده و پذیرای فرزندان کارکنان است.

  • کد خبر : 318410
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی (سردبیر)
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی (سردبیر)

تصاویر

کامنت ها

1 تعداد کامنت ها

آرزو محسنی

آرزو محسنی

05/01/09 - 02:58

چرا بیمارستان های دیگر مهد کودک ندارند؟؟ مجتمع امام خمینی دارای مهد کودک نیست .

NIAFAM_reply

NIAFAM_captchaMessage :

NIAFAM_captchaMessage *

درج نظر