تشریح آییننامه آموزشی دانشجویان غیرایرانی در نشست معاونان بینالملل کلان منطقه 10 آمایش
با بررسی آییننامه آموزشی دانشجویان غیر ایرانی، نشست معاونان بینالملل کلان منطقه 10 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این نشست که چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 در سالن شورای این معاونت و به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار شد، دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر بابک شریف کاشانی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر وحید ضیایی، معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه، دکتر حمید برادران، مدیر توسعه روابط بینالملل و دکتر سید احمد احمدی، سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر کیاندخت قناتی، مدیر امور آموزشی و پژوهشی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر روح اله نوریان، مشاور اجرایی معاون بینالملل دانشگاه حضور داشتند.
در آغاز، دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه با اشاره به اینکه بیش از یک دهه از عمر پذیرش و آموزش دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور میگذرد، اظهار داشت: هر دانشگاه به فراخور شرایط خود، مقرراتی را برای پذیرش و تحصیل تدوین کرده و در بسیاری از موارد به آییننامه دانشجویان ایرانی استناد شده که پاسخگوی نیازها و شرایط دانشجویان غیر ایرانی نبوده است.
وی افزود: استفاده از یک آییننامه آموزشی مشترک و جامع ضمن اعتلای جایگاه و اعتبار آموزشی دانشگاههای کشور در سطح بینالملل، سبب بهرهگیری بهینه از ظرفیتهای موجود برای ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش دانشجویان غیر ایرانی در تمامی رشته مقاطع میشود.
معاون بینالملل دانشگاه تصریح کرد: در همین راستا تدوین آییننامه آموزشی دانشجویان غیرایرانی با هدف انتظام بخشیدن به امور تحصیلی این دانشجویان در دستور کار قرار گرفت تا با تعیین چارچوبهای قانونی لازم، برنامههای آموزشی به صورت هماهنگ و یکپارچه در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور اجرا شود.
سپس دکتر ضیایی، معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه نیز بیان داشت: این آییننامه، شامل مجموعه ضوابط و مقررات آموزشی حاکم بر پذیرش، آموزش و فارغالتحصیلی یا اخراج دانشجویان غیرایرانی در تمامی مقاطع تحصیلی است که با هدف ایجاد هماهنگی در فعالیتهای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با رویکرد تسهیل و تسریع دوره آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت آموزشی تدوین شده است.
وی با بیان اینکه آییننامه مذکور در شش فصل آماده شده، گفت: این فصول شامل کلیات، شرایط مورد نیاز برای دانشگاههای مجری، پذیرش و ثبتنام، نظام و قوانین آموزشی کشور، خروج از تحصیل و سایر مقررات است.
معاون آموزشی پردیس بینالملل همچنین به تشریح بخشهای مختلف آییننامه پرداخت و حاضران نیز دیدگاهها و پیشنهادات خود را در زمینههایی چون نحوه پذیرش دانشجویان غیرایرانی، شهریه، واحدهای درسی و طول مدت تحصیل، ظرفیت پذیرش، حذف و اضافه دروس، ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو، انتقال و مهمان شدن دانشجویان و پذیرش واحدهای درسی ارائه کردند.
در پایان مقرر شد پس از انجام اصلاحات و اعمال نظرات نهایی، آییننامه آموزشی دانشجویان غیرایرانی به منظور تصویب، در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
نظر دهید