پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ارتقا علمی دکتر پویا پاینده مهر، متخصص طب اورژانس بیمارستان سینا
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارسال تقدیرنامه ای ارتقا علمی دکتر پویا پاینده مهر، متخصص طب اورژانس بیمارستان سینا را تبریک گفت.
میلاد مسعود حضرت امام حسن عسگری(ع) مبارک باد
امام حسن عسگري(ع) فرمود: بهترين چيزي كه به وسيله آن بنده به خداوند تقرب مي جويد، بعد از شناختن او ، نماز و نيكي به پدر و مادر و ترك حسد و خودبيني و به خود باليدن است . (تحف العقول ، ص 412)
تاکید رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بر خلاقیت و نوآوری: ایستایی در این دانشکده معنا ندارد؛ به دنبال انجام پژوهش های مسئله محور باشید
مراسم خوشامدگویی و معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی دوشنبه سوم آذرماه 99 در محیط اسکای روم برگزار شد.
آیین خوشامدگویی دانشجویان ورودی جدید دانشکده پرستاری و مامایی و آشنایی با معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه
آیین خوشامدگویی دانشجویان ورودی جدید دانشکده پرستاری و مامایی و آشنایی با معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه 3 آذرماه 99 به صورت آنلاین برگزار شد.
وبینار گرامیداشت هفته بسیج برگزار می شود
وبینار گرامیداشت هفته بسیج از ساعت 13 تا 14 چهارشنبه 5 آذر برگزار خواهد شد.
اولین جلسه کارگروه مدیریت علمی اجرایی تروما در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
اولین جلسه کارگروه مدیریت علمی اجرایی تروما دوشنبه 3 آذر 99 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
هفتمین جلسه کمیته سکته حاد مغزی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
هفتمین جلسه کمیته سکته حاد مغزی دوشنبه 3 آذر 99 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
نهمین جلسه کمیته مرگ و میر و عوارض، آسیبشناسی و نسوج مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
نهمین جلسه کمیته مرگ و میر و عوارض، آسیبشناسی و نسوج دوشنبه 3 آذر 99 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد برگزار شد
جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد پرستاری و مامایی روز دوشنبه سوم آذرماه 99 در بستر اسکای روم برگزار شد.
وبینار مجازی زلزله ازمیر برگزار شد
وبینار مجازی زلزله ازمیر به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.