• تاریخ انتشار : 1398/11/25 - 15:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2409
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

کنگره دو روزه بیماری های ترومبوتیک در مرکز قلب تهران برگزار شد

با حضور 400 شرکت کننده از مراکز درمانی سراسر کشور کنگره دو روزه بیماری های ترومبوتیک برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روزهای پنجشنبه 30 آبان و جمعه اول آذر 98، کنگره دو روزه با عنوان تازه های بیماری های ترومبوتیک و درمان های آنتی ترومبوتیک در سالن آمفی تئاتر مرکز قلب تهران برگزار شد.
در این کنگره جمعی از اساتید، پزشکان و دست اندرکاران حوزه پزشکی و دارویی کشور حضور داشتند.
این مراسم با قرائت زنده استاد کریم منصوری، قاری بین المللی قرآن کریم و ایجاد فضای معنوی رسما آغاز شد.
دکتر حمیدرضا پورحسینی، رئیس مرکز قلب تهران درباره برگزاری این کنگره گفت: در اجرای سلسله سمینارهای ماهیانه مرکز قلب تهران، کنگره ترومبوز با توجه به گستردگی بحث و تعدد سخنرانان برگزاری آن تبدیل به یک کنگره دو روزه شد.
این استاد مرکز قلب در ادامه اطلاعاتی در خصوص Registry pulmonary Embolism در مرکز قلب تهران بیان کرد.
وی اطلاعاتی از 10 سال گذشته که ( Registry ) راه اندازی شده ارائه کرد و گفت: تا به امروز حدود 955 بیمار آمبولی ریه تشخیص و درمان شده اند که حدود 61 درصد خانم و 58 درصد آقا بودند.
دکتر پورحسینی افزود: مرکز قلب تهران یک مرکز referral است و خیلی وقت ها بیماران بدحال به این مرکز ارجاع می شوند. تا امروز حدود 7 مقاله بین المللی در این باره چاپ شده و 10 مقاله در دست اقدام است که امیدواریم این پیام را داشته باشیم که اطلاعاتی که از بیماران جمع آوری می کنیم منشأ تحقیقاتی باشد که بتواند مشکلاتی را از بیماران کم کند.
دکتر آزیتا طلاساز، رئیس این سمپوزیوم هم  گفت: مخاطبان کنگره ترومبوز از گروه های مختلف پزشکی شامل متخصصان داخلی، نورولوژی، قلب و عروق، جراحی و همچنین داروسازان بالینی بودند که به نحوی با بیماران مبتلا به آمبولی ریه، آریتمی دهلیزی و مشکلات مختلف کرونری ارتباط دارند و مصرف داروهای آنتی ترومبوتیک (ضد پلاکت و آنتی کوآگولانت) در آنها اهمیت حیاتی دارد. بنابراین ارتقای سطح دانش این گروه از متخصصان در مورد نحوه کاربرد هر یک از اقدامت درمانی در این گروه بیماران می تواند نقش زیادی در ارتقای کیفیت خدمات رسانی به بیماران داشته باشد و امید است بعد از برگزاری این کنگره دو روزه سطح ارائه خدمات به بیماران قلبی عروقی که گروه وسیعی از اقراد جامعه را به خود اختصاص می دهند افزایش یابد.
دکتر یاسر جناب، دبیر علمی این کنگره دو روزه در مصاحبه با روابط عمومی مرکز قلب تهران گفت: در این کنگره اهداف ما آشنایی با برخی بیماران ترومبوتیک مانند آمبولی ریه، ترومبوز وریدی عمقی، ترومبوز دریچه و وجود لخته در بطن چپ LV thrombosis  و درمان های triple therapy شامل آنتی کوآگولانت جدید و آنتی پلاکت بود. خوشبختانه این کنگره با استقبال بسیار زیاد و قابل توجه همکاران روبرو بود و امیدواریم نقش مهمی در آشنایی بیشتر با درمان های آنتی پلاکتی جدید، آنتی کوآگولانت جدید و درمان های ترکیبی خصوصا در بیماران با درگیری عروق کرونر و بیماران آمبولی ریه و انجام پروسیجرهای مختلف در بیماری های آمبولی ریه و ترومبوز ورید عمقی داشته باشد.
وی افزود: این داروها نقش بسزایی در بهبود ترومبوز بیماران و همچنین بهبود درمان ها برای این بیماران دارد و کاربرد صحیح این داروها می تواند باعث افزایش حیات بیماران و کاهش mortality و morbidity در این بیماران شود و باید با این داروها آشنا بود و با عوارض و منافع و نحوه مصرف آنها به طور کامل همکاران تسلط داشته باشند تا در سناریوهای مختلف بالینی از امکانات دارویی و درمانی بهره کامل ببرند.
در ادامه مراسم دکتر تاج دینی، دکتر مهرانی، دکتر حسین ثابت، دکتر جماعتی، دکتر جناب، دکتر آقاجانی، دکتر صادقی پور، دکتر قنواتی، دکتر طلاساز، دکتر ریاحی، دکترفرشید مهر، دکترمهر پویا، دکتر صاحب جمع، دکتر وحیدی، دکتربهاروند، دکتر موسوی، دکتر اسلامی، دکتر فروزان نیا، دکتر ملازاده، دکتر داورپسند، دکتر سزاوار سخنرانانی بودند که به صورت مقاله، فیلم، کلیپ و ...  مطالب خود را بیان کردند.
توضیح اینکه در هر بخش از سخنرانی ها پنل اعضای هیئت رئیسه و پرسش و پاسخ پیرامون موضوعات مورد بحث برگزار شد.
اعضای پنل اول، دکتر پورحسینی، دکتر سالاری فر، دکتر صادقیان و دکتر باقری و اعضای پنل دوم، دکتر جماعتی، دکتر رشیدی، دکتر جناب و دکتر گرایلی واعضای پنل سوم:، دکتر صادقی پور، دکتر ریاحی، دکتر قنواتی و دکتر طلاساز بودند.
در پنل چهارم دکتر فروزان نیا، دکتر صاحب جمع، دکتر نعمتی پور و دکتر شبستری و در پنل پنجم، دکتر جناب، دکتر فرشید مهر و در پنل ششم دکتر قنواتی، دکتر ملا زاده، دکتر طلاساز و دکتر اورعی حضور داشتند.
پنل هفتم نیز با حضور دکتر نعمتی پور، دکتر سزاوار، دکتر اورعی و دکتر صادقی پور برگزار شد.
همزمان با برگزاری سمینار در سالن آمفی تئأتر، سالن آموزش مرکز قلب نیز میزبان پرستاران مرکز قلب تهران بود و دکتر علیرضا حاجی قاسمی مدیر مرکز، اولین سخنران این جلسه جداگانه بود و برات پور، حسینی، دکتر جعفری و دکتر کاکاوند به ترتیب سخنرانان سالن دوم این همایش بودند.
در مراسم اختتامیه از سه  شرکت کننده  که بهترین مشارکت را در پاسخگویی به سوالات داشتند تقدیر به عمل آمد.

  • کد خبر : 94844
کلمات کلیدی
سید محسن  اسماعیلی
تهیه کننده:

سید محسن اسماعیلی