جشنواره کشوری فیلم 100 ثانیه ای برگزار می شود

در راستای پویش دانشجویی مقابله با کرونا و با هدف فرهنگ سازی مقابله با ویروس کرونا، جشنواره کشوری فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه ای با موضوع همدلی مؤمنانه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، به نقل از مفدای دانشگاه علوم پزشکی البرز، جشنواره کشوری فیلم 100 ثانیه ای با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز، ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان، با موضوع همدلی مومنانه و با محوریت: کرونا و مسئولیت اجتماعی، کرونا و فعالیت های جهادی، کرونا و خانواده نظام سلامت، کرونا و تاب آوری و پویش دانشجویی مقابله با کرونا زندگی دست یاریگر توست، از ششم خرداد 99 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار می شود.
علاقه مندان برای ارسال آثار فرصت دارند تا 10 تیر 99 اقدام و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با کارشناسان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز با شماره 34584919-026 تماس برقرار کنند.
برای دریافت شیوه نامه جشنواره کشوری فیلم کوتاه 100 ثانیه ای، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت فرم ثبت نام جشنواره فیلم کوتاه 100 ثانیه ای، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر جشنواره فیلم 100 ثانیه ای، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان