برگزاری دومین جلسه کمیته چاپ کتاب نخستین همایش ملی التهاب

در دومین جلسه کمیته چاپ کتاب نخستین همایش ملی التهاب علاوه بر رایزنی در خصوص چاپ کتاب نخستین همایش ملی التهاب، درباره برگزاری دومین همایش التهاب نیز بحث و گفتگو شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی  این جلسه روز دوشنبه 9 دی 98 با حضور دکتر مصطفی معین، دکتر زهرا پوپاک، دکتر مسعود موحدی، دکتر جمشید حاجتی، دکتر شروین بدو، دکتر طوبی غضنفری، دکتر محمدرضا فضل اللهی، دکتر علی اکبر زینالو، دکتر علیرضا فیروز، دکتر لیلا مرادی، دکتر مریم نوری زاده و مریم حسینی در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مریم نوری زاده گزارشی از روند تهیه کتاب جامع التهاب ارائه کرد و سپس حاضران به بحث و بررسی در خصوص چگونگی جمع آوری و ویرایش مطالب آماده شده از  سخنرانی های ارائه شده در این همایش پرداختند.
در ادامه در خصوص برنامه ریزی برای برگزاری دومین همایش التهاب در سال آینده  نیز بحث و گفتگو شد.
عکس و خبر: الناز واحدی

الناز واحدي