سیزدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد برگزار شد

سیزدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد یا استقبال متخصصان، پژوهش‌گران، درمان‌گران و کارشناسان حوزه اعتیاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی مطالعات اعتیاد، سیزدهمین كنگره بین‌المللی دانش اعتياد که دبیر علمی آن دکتر آفرین رحیمی موقر بودند، توسط  مرکز ملی مطالعات اعتیاد، دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع «به سوی تصمیم‌های مبتنی بر دانش» با حضور و مشارکت ارزنده تمامی صاحب‌نظران و فعّالان حوزه‌های مرتبط در محل سالن همایش‌های رازی با ارایه سخنرانی‌ها، پانل‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و مقالات در موضوعات مختلف از جمله علوم پایه، بالینی، انسانی، اجتماعی و غیره به همراه نمایشگاه جانبی در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران برگزار شد.
دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یکی از سخترانان مراسم افتتاحیه بودند و سخترانی مبسوطی در مورد اثرات سوء مصرف مواد ارائه دادند.
در این کنگره شاهد حضور پرشور بیش از 1500 نفر از متخصصان، پژوهش‌گران، درمان‌گران و کارشناسان این حوزه، 6 سخنران مدعو بین‌المللی از کشورهای استرالیا، سوییس و چین، هیاتی از مقامات وزارت صحت عامه و مبارزه با مواد مخدر کشور افغانستان و همکاری گسترده نهادهای معتبر ملی و بین‌المللی، دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های مردم نهاد و بخش خصوصی بودیم.
کنگره سال جاری فرصت مغتنمی بود تا اساتید، صاحب‌نظران، اندیشمندان، پژوهش‌گران و دست اندرکاران، در سطح ملی و بین‌المللی، نقطه نظرات ارزشمند و تجارب گرانقدر خویش را در تمامی موضوعات مرتبط با اعتیاد از علوم پایه تا مداخلات به اشتراک گذارند.
توضیح اینکه این کنگره اول شهریور 98 برگزار شد.
خبر: منصوره اعظمی

منصوره  اعظمی