هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

میلاد بهروزی به عنوان برگزیده بخش فیلمنامه نویسی انتخاب شد

میلاد بهروزی دانشجوی ورودی 90 دانشکده داروسازی و از کاندیداهای فیلمنامه نویسی بخش نمایشی هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، به عنوان تنها برگزیده بخش نیمه بلند فیلمنامه نویسی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، میلاد بهروزی دانشجوی ورودی 90 دانشکده داروسازی و از کاندیداهای فیلمنامه نویسی بخش نمایشی این جشنواره که در روز سه شنبه از ساعت 16 تا 22 در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی شهر تهران برگزار شد، به عنوان تنها برگزیده بخش نیمه بلند فیلمنامه نویسی انتخاب گردید.
بر اساس این گزارش، معاونت دانشجویی و مدیریت هنری و فوق برنامه دانشگاه این موفقیت را به ایشان و تمامی دانشگاهیان خصوصا دانشجویان تبریک عرض می کند./ق