کارگاه اخلاق حرفه‌ای در تحقیقات علوم دارویی برگزار می شود

کمیته اخلاق سازمانی مرکز تحقیقات علوم دارویی و مرکز تحقیقات اقتصاد و مدیریت دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد کارگاه اخلاق حرفه‌ای در تحقیقات علوم دارویی را برگزار نماید.

کارگاه اخلاق حرفه‌ای در تحقیقات علوم دارویی باهدف آشنا کردن مخاطبان با اصول و مبانی اخلاق حرفه‌ای، اصول و مبانی اخلاقی مطالعات پایه و بالینی در داروسازی و اصول اخلاقی انتشاریافته‌های تحقیقات با هزینه ثبت‌نام 200000 ریال برگزار می‌شود.
ضمناً محورهای موردگفتگو و مدرسان شامل: 1- اصول و مبانی اخلاقی تحقیقات پایه و بالینی در داروسازی؛ مدرس: دکتر عباس کبریایی زاده (استاد و مدیر گروه اقتصاد و مدیریت دارو) 2-اصول و مبانی Good Clinical Practice مدرس: دکتر شکوفه نیک فر (دانشیار گروه اقتصاد و مدیریت دارو) 3- ملاحظات اخلاقی در انتشاریافته‌های علمی و چگونگی بررسی Plagiarism در مقالات علمی مدرس: دکتر محمد عبدالهی (ستاد و رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی) است.
توضیح اینکه، مخاطبان به ترتیب اولویت: 1-دستیاران دانشکده‌های داروسازی و پزشکی 2- دانشجویان دوره عمومی داروسازی و پزشکی هستند.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند به آدرس مرکز تحقیقات علوم دارویی واقع در دانشکده داروسازی، طبقه دوم ساختمان قدیم، مرکز تحقیقات علوم دارویی، آقای قبادی و یا خانم خاراباف مراجعه نمایند.
زمان و مکان برگزاری کارگاه متعاقباً اعلام می‌شود.