20 دی ماه، مراسم تکریم و معارفه دکتر امامی و دکتر نفیسی برگزار می‌شود

آيين تکريم دکتر سید امیرحسین امامی رييس پيشين دانشکده پزشکي و معارفه دكتر شهریار نفیسی سرپرست جديد اين دانشکده روز دوشنبه 20 دي 95 برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط دانشكده پزشكي، اين مراسم از ساعت 8 صبح تا 9:30 با حضور دكتر علي جعفريان، رييس دانشگاه و جمعي از مسئولان دانشگاه و دانشكده پزشكي، روساي بيمارستان‌ها، مديران گروه‌هاي آموزشي و اعضاي هيئت علمي و كاركنان و دانشجويان دانشكده پزشكي در تالار ابن سينا برگزار مي‌شود.
توضيح اينکه رييس دانشگاه روز شنبه 11 دي 95 در حکمي دكتر شهریار نفیسی را به عنوان سرپرست دانشكده پزشكي منصوب و در نامه‌اي از خدمات ارزنده و تلاش‌های بی‌‌دریغ دکتر سید امیرحسین امامی رييس سابق اين دانشکده قدرداني کرد.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

امیر نحاتی

78/10/11 - 00:00

استاد گرامی جناب آقای دکتر امامی، حضور شما در دانشکده پزشکی باعث دلگرمی همه اساتید بویژه اساتید جوانتر بود و بعنوان یک پشتوانه برای همه ما به گونه ای عمل کردید که عدم حضور شما بعنوان رئیس دانشکده پزشکی، ضایعه ای بزرگ محسوب می شود، هرچند جانشین تان فرد شایسته ای است. امیدوارم دانشگاه و پرسنل و هیات علمی را از حمایتهایتان و نظرات ارزشمندتان محروم نکنید. امیر نحاتی

هیات علمی

برای دکتر جعفریان بابت این تغییر نابجا متاسفم. هیات علمی

78/10/11 - 00:00

استاد ارجمند جناب آقای دکتر امامی از زحماتی که در دوره ریاست برای حمایت از اعضای هیات علمی کشیدید و از این که گوش شنوای آنان بودید ممنونم با ارزوی موفقیت و سربلندی در همه مراحل زندگی

هیئت علمی دانشکده پزشکی

78/10/11 - 00:00

دکتر امامی انسانی وارسته و عارف است. برای ایشان ارزوی بهترین ها را دارم.

78/10/11 - 00:00

ساعت برگزاری این جلسه با برنامه بخش و کلاسهای درس اساتید دانشکده تداخل دارد و برای بخش زیادی از اعضای هیات علمی حضور در این جلسه میسر نیست.

78/10/11 - 00:00

استاد گرامي جناب آقاي دكترنفيسي اميدوارم با تعهد ودلسوزي فراوان خود تحولات بزركي در رفع نقايص وكاستي هاي موجود بعمل آوريد .

نازنین

78/10/11 - 00:00

چه یکدفعه؟ چه بی ربط؟ دکتر امامی عالی بودند.. امیدوارم اشتباه نکرده باشید نازنین