برگزاری مورنینگ مجازی کووید ۱۹ به میزبانی گروه داخلی دانشگاه

مورنینگ مجازی کووید ۱۹ به میزبانی گروه داخلی دانشگاه به همت معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مورنینگ مجازی کووید ۱۹ به میزبانی گروه داخلی دانشگاه به همت معاونت درمان و با همکاری بیمارستان شریعتی چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت 1400 در بستر نرم‌افزار TritApp برگزار شد.

در این مورنینگ که به سرپرستی دکتر مونا طلسچیان معاون درمان گروه داخلی برگزار شد؛ پرونده بیمار مبتلابه کووید ۱۹ مطرح و در مورد سیر درمان وی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

دکتر زینب نادرپور هیئت‌علمی گروه ریه در خصوص اکسیژن درمانی بیماران مبتلابه کووید به‌ویژه مبحث NIV مطالبی را بیان کرد.

دکتر شیرین افهمی هیئت‌علمی گروه بیماری‌های عفونی در خصوص اندیکاسیون تجویز رمدسیویر توضیحاتی ارائه داد.

دکتر منیرالسادات حاکمی هیئت‌علمی گروه نفرولوژی در خصوص مایع درمانی در بیماران کووید 19 گفت: حجم مایع تجویزی برای بیمار باید تحت کنترل باشد. یک نسخه را نمی‌توان برای همه بیماران تجویز کرد و مورد به مورد باهم متفاوت است. انتخاب نوع مایع تجویزی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

دکتر شهیده امینی هیئت‌علمی گروه فارماکوتراپی در خصوص کورتیکو استروئیدها، زمان تجویز و اثربخشی آن‌ها توضیحاتی را بیان کرد.

در این مورنینگ دکتر کیوان گوهری مقدم هیئت‌علمی گروه ریه، دکتر سحر توکلی هیئت‌علمی گروه هماتولوژی؛ دکتر کوروش صادقی هیئت‌علمی گروه فارماکوتراپی و دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان دانشگاه حضور داشتند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس