راه اندازی شیفت شب آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ دانشکده پیراپزشکی

شیفت شب آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ دانشکده پیراپزشکی به‌منظور ارائه بهتر خدمات راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، با توجه به راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ و شرایط حساس شیوع ویروس کووید در موج جدید و افزایش حجم زیاد نمونه‌ها در این آزمایشگاه، شیفت شب به‌منظور ارائه بهتر خدمات راه‌اندازی شد.
با توجه به حجم زیاد نمونه‌های ارسالی از بیمارستان‌های ضیائیان، بهارلو، آرش، بهرامی، یاس، روان‌پزشکی و پوست رازی، فارابی، روزبه، سینا، امیراعلم و همچنین سایر بیمارستان‌های خصوصی حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به‌منظور ارسال جواب تست‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن شیفت شب از ساعت 17 تا 24 آزمایشگاه راه‌اندازی شد. در این آزمایشگاه به همت همکاران حداکثر زمان ارسال جواب 24 ساعت و حداقل آن 5 ساعت است.
 این آزمایشگاه در راستای کمک به سیستم بهداشت و درمان کشور در روزهای بحران شیوع کووید ۱۹ راه‌اندازی شده و با دارا بودن وسایل حفاظت زیستی ازجمله هودهای کلاس ॥ زیستی، سانتریفیوژهای با دور بالا و همچنین دو دستگاه Real Time PCR بر طبق شیوه های استاندارد به انجام این تست مبادرت ورزیده است.
در حال حاضر آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ روزانه حدود ۳۰۰ تست بررسی می‌شود.
دانشکده پیراپزشکی از دانشجویان و همکارانی که علاقه‌مند به همکاری در این حوزه هستند دعوت به همکاری می کند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس