• تاریخ انتشار : 1399/11/11 - 11:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 390
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وبینار آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا در معاونت غذا و دارو برگزار شد

وبینار آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا با هدف افزایش آگاه مخاطبان سرای محله جمالزاده به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن در معاونت غذاو دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاه مخاطبان سرای محله جمالزاده به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن روز دوشنبه 6 بهمن 99 در معاونت غذاو دارو برگزار شد.
در ابتدا مهندس بیتا نافعی، کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه های تغذیه ای به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن مبنی بر دریافت متنوع و متعادل از تمام گروه های غذایی طی وعده ها و میان وعده های منظم در طول روز ارائه داد.
در ادامه مهندس نافعی در خصوص اهمیت دریافت مایعات و منابع طبیعی ویتامین سی، روی و آهن و ویتامین های گروه ب و انواع ویتامینها و مواد معدنی به نکاتی ارائه کرد.
 وی همچنین به دریافت مایعات کافی در روز تاکید کرد.
کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه های تغذیه ای در دوران ابتلا به کرونا در صورت وجود بی اشتهایی، اسهال و استفراغ مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت اعلام کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده، عنوان کردند.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 169736
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *