اخبار انتصابات

قدردانی سرپرست دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر رضا ملک زاده

انتصاب دکتر علیرضا دلاوری به سمت رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد

دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه در حکمی دکتر علیرضا دلاوری را به سمت رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر رضا ملک زاده،​ رئیس پیشین قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن حکم آمده است:
جناب آقای دکتر  علیرضا دلاوری
استاد محترم دانشگاه
با سلام و احترام،
با عنایت به تعهد، سوابق ارزشـمند علـمی و تجـربیات گرانقدر جنابعالی در عرصه های مختلف اجـرایی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد منصوب می‌شوید تا دانشگاه را در انجام این رسالت خطیر یاری فرمایید.
انتظار می‌رود ضمن تعامل با سازمانهای ذیربط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و با توجه به نقشه علمی دانشگاه و نقشه علمی سلامت کشور، تدوین برنامه استراتژیک پژوهشکده را مدنظر قرار داده و در زمانی کوتاه ساختار اجرایی آن را عملیاتی نمائید و در ارتقاء فعالیتهای پژوهشی دانشگاه کوشا باشد.
از خداوند متعال توفیق جنابعالی و تمامی همکاران را خواهانم.‌
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه

در متن نامه قدردانی هم آمده است:

جناب آقای دکتر رضا ملک زاده
استاد ممتاز محترم دانشگاه
با سلام و احترام
مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی ریاست پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد ، که نتایج پرباری در پی داشته است، سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند گردد.
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی