اقدامات پیشگیری از کرونا
پاسخ به پرسش چه غذاهایی باعث تقویت سیستم ایمنی میشود
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه پاسخ (چه غذاهایی باعث تقویت سیستم ایمنی میشود)را منتشر کردند.
اقدامات پیشگیری از کرونا/پاسخ به پرسش چه غذاهایی باعث تقویت سیستم ایمنی میشود
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه پاسخ (چه غذاهایی باعث تقویت سیستم ایمنی میشود)را منتشر کردند.
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه پاسخ (چه غذاهایی باعث تقویت سیستم ایمنی میشود)را منتشر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، روز به روز تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا افزایش مییابد و سیستم ایمنی به عنوان خط اول مقابله با تهاجم عوامل بیماریزا از جمله ویروسها و باکتریها نقش مهمی در محافظت از بدن دارد. شواهد نشان میدهند که مواد غذایی حاوی برخی ویتامینها و مواد معدنی میتوانند به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند.
شواهد موجود در زمینه پاسخ به سوال شواهدی در دست است که نشان میدهد مواد غذایی حاوی ویتامینهایی مانند آ، ب، ث، دی، ای و مواد معدنی از جمله آهن، سلنیوم و روی میتواند به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کمک نماید.
از جمله مواد غذایی حاوی ویتامین آ میتوان به جگر سیاه، شیر، تخممرغ و ماهی، همچنین سبزیجات و میوههای زرد و نارنجی رنگ (مانند کدو حلوایی و هویج) و سایر سبزیجات برگ سبز و ذرت اشاره کرد.
غلات سبوسدار (مانند گندم، برنج، جو)، سیبزمینی، ماکارونی و سبزیجات برگ سبز (مانند اسفناج) و برگدار (مانند برگ چغندر)، کلم بروکلی، موز و مرکبات و محصولات لبنی (شیر و پنیر)، جگر، گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات و آجیل از جمله مواد غذایی سرشار از ویتامینهای گروه ب هستند.
میوهها و سبزیجات مانند مرکبات، گوجهفرنگی و آب گوجهفرنگی و سیبزمینی، بهترین منابع ویتامین ث هستند. سایر منابع غذایی مفید شامل فلفل قرمز و سبز، کیوی، کلم بروکلی، توت فرنگی و طالبی است.
غذاهای دریایی سرشار از ویتامین دی هستند و پس از آن میتوان قارچ و زرده تخم مرغ را نام برد.
روغنهای گیاهی مانند روغن کانولا، میوهها و سبزیجات، تخمهها (مانند کدو و آفتابگردان) و آجیل از منابع غذایی سرشار از ویتامین ای هستند.
مواد غذایی حاوی مواد معدنی نیز میتوانند به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند. غنیترین مواد غذایی حاوی آهن شامل گوشت و غذاهای دریایی و سپس، آجیل، لوبیا، سبزیجات و غلات غنی شده با آهن است.
به ترتیب، جگر و غذاهای دریایی، غلات، گوشت ماهیچه، شیر و فرآوردههای لبنی، میوهها و سبزیجات از جمله مواد غذایی حاوی بیشترین مقدار سلنیوم هستند. همچنین شیر و پنیر مهمترین منابع غذایی سرشار از روی گزارش شدهاند که منجر به تقویت سیستم ایمنی میشوند.
نتیجه¬گیری استفاده از همه گروههای غذایی (نان و غلات، میوهها و سبزیجات، شیر و لبنیات، گوشت و حبوبات و تخم مرغ، شیرینیها، چربیها و روغنها) و رعایت تنوع غذایی در برنامه روزانه، در کنار فعالیت بدنی مناسب، خواب و استراحت کافی، حفظ آرامش و نداشتن استرس و اضطراب میتواند به تقویت سیستم ایمنی کمک نماید. توجه به این نکته نیز ضروری است که در زمان همه گیری، باید اصول بهداشت در شستشو، فرآوری و پخت هر گروه از مواد غذایی با دقت بیشتری رعایت شود.
نظر دهید