اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش برای تمیز کردن و ضدعفونی کردن محیطی که بیمار مبتلا به کووید 19 در آن ایزوله شده است چه توصیه‌هایی می شود
ندای تندرستی

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش برای تمیز کردن و ضدعفونی کردن محیطی که بیمار مبتلا به کووید 19 در آن ایزوله شده است چه توصیه‌هایی می شود) را منتشر کردند.

اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش سندرم التهابی چند سیستمی در کودکان چیست و چه کسانی در معرض خطر آن هستند
ندای تندرستی

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش سندرم التهابی چند سیستمی در کودکان چیست و چه کسانی در معرض خطر آن هستند) را منتشر کردند.

اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش آیا دوز (تعداد ویروس) و مدت زمان مواجهه با ابتلا به بیماری کووید-19 رابطه دارند
ندای تندرستی

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا دوز (تعداد ویروس) و مدت زمان مواجهه با ابتلا به بیماری کووید-19 رابطه دارند) را منتشر کردند.

اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش تدابیر لازم برای مراجعه به آرایشگاه ها در زمان شیوع کووید 19 چیست
ندای تندرستی

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش تدابیر لازم برای مراجعه به آرایشگاه ها در زمان شیوع کووید 19 چیست) را منتشر کردند.

اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش آیا احتمال انتقال ویروس کرونا از فرد کاملا بدون علامت وجود دارد
ندای تندرستی

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا احتمال انتقال ویروس کرونا از فرد کاملا بدون علامت وجود دارد) را منتشر کردند.

اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش آیا احتمال آلوده بودن مواد غذایی وارداتی به ویروس کرونا وجود دارد
ندای تندرستی

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا احتمال آلوده بودن مواد غذایی وارداتی به ویروس کرونا وجود دارد) را منتشر کردند.

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا احتمال آلوده شدن جارو برقی منازل به ویروس کرونا وجود دارد) را منتشر کردند.