گفت وگو با پارسا میرزایی، مدیر واحد روابط عمومی و رسانه کمیته دانشجویی مقابله با کرونا

پارسا میرزایی هدف از تشکیل واحد روابط عمومی کمیته دانشجویی مقابله با کرونا را ابهام زدایی از فعالیت‌های کادر درمان و شرایط آنان و همچنین رساندن انتقادات و صحبت‌های افراد حاضر در صحنه درمان به گوش مسئولان بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، پس از شیوع ویروس کرونا، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران کمیته ای را برای مقابله با این بیماری تشکیل دادند که در حال حاضر پارسا میرزایی به عنوان مدیر واحد روابط عمومی و رسانه این کمیته در حال فعالیت است، به همین بهانه با وی گفت و گویی کوتاه ترتیب دادیم تا از اقدامات این واحد مطلع شویم.

درابتدا لطفاً خودتان را معرفی کنید؟
باسلام بنده پارسا میرزایی، دانشجوی ورودی سال 1397 در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.

مسئولیت‌های واحد روابط عمومی و رسانه کمیته مقابله با کرونا را به طور خلاصه بیان کنید؟
این واحد وظیفه تولید محتوا برای آگاهی بخشی و ایجاد ارتباط بین عوامل پشت صحنه و مخاطبان را بر عهده دارد. در حقیقت، این کمیته بازتاب دهنده تلاش ها و زحمات همه دست اندرکاران و زحمت کشان این مجموعه است. این بخش همچنین سعی دارد با پاسخگویی مناسب به کاربران، روشن کننده فعالیت‌های کمیته بوده و از ابهامات مردم درباره موضوعات مرتبط بکاهد.

در این واحد چه اهدافی دنبال می شود؟
ابهام زدایی از فعالیت های کادر درمان و شرایط آنان و همچنین رساندن انتقادات و صحبت های افراد حاضر در صحنه درمان به گوش مسئولان و ایجاد مجرایی مناسب به منظور پیگیری اخبار، هم برای عموم مردم و هم برای کادر درمانی، از جمله اهداف اصلی این واحد است‌.

تاکنون چه فعالیت هایی در این بخش انجام گرفته است؟
از جمله فعالیت های انجام شده در این بخش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تولید و به اشتراک گذاری ویدیو و پوستر آموزشی، اینفوگرافیک‌ و موشن گرافی‌ به منظور آموزش مردم و کادر درمانی در راستای مقابله با ویروس.
پیگیری و انتشار آخرین اخبار رسمی اپیدمی و گایدلاین های درمانی و اخلاقی از منابع معتبر رسانه ای در
۳ فضای مجازی پرکاربر (تلگرام، اینستاگرام و توییتر).
مصاحبه با اساتید، کارورزان و سایر عوامل اجرایی و پاسخگویی به سؤالات مردم درباره شرایط موجود.
جمع‌آوری و انتشار مطالب مناسب و کاربردی با در نظر داشتن طیف های مختلف کاربران در قالب مجله فیدخوان.

در ادامه کار خود چه برنامه‌هایی را در نظر دارید؟
این واحد در نظر دارد با جذب مخاطبان بیشتر و گسترش حوزه اثرگذاری، سهم بیشتری در حمایت از سیستم درمانی کشور را از آن کل مجموعه این پویش کند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان