اعلام برنامه زمان بندی مجموعه ورزشی شهید فتحی دانشگاه در زمستان 1401

مدیریت تربیت‌بدنی برنامه زمان‌بندی مجموعه ورزشی شهید فتحی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در زمستان 1401 اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این برنامه زمان‌بندی ساعت آغاز به کار مجموعه از 8:00 صبح تعیین شده است.
سانس های متعدد کلاس های واحد تربیت بدنی ۱ و ۲ و همچنین برنامه تمرینات تیم های ورزش های همگانی و قهرمانی در طول ایام هفته برای دانشجویان دانشگاه نیز در هر دو بخش دختران و پسران در نظر گرفته ‌شده است.
علاقه مندان می‌توانند برای استفاده از این امکانات ورزشی به آدرس خیابان کارگر شمالی، روبروی خیابان فرشی مقدم، مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ تلفن 88631523 تماس برقرار کنند.
برای دریافت برنامه زمان‌بندی مجموعه ورزشی شهید فتحی در زمستان 1401، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان