• تاریخ انتشار : 1393/05/20 - 00:00

بازدید خیرین عرصه سلامت از بیمارستان جامع بانوان آرش

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: جمعي از خيرين عرصه سلامت كشور از بيمارستان جامع بانوان آرش ديدن كردند.

به گزارش روابط عمومي بيمارستان جامع بانوان آرش، در اين بازديد كه با حضور مسئولان بيمارستان از جمله دكتر وحيد دستجردي، دكتر معيني، دكتر عليپور و شهبازي مقدم و 11تن از خيرين عرصه سلامت برگزار شد، پس از معرفي كلي بيمارستان توسط دكتر عليپور به بحث و گفتگو پيرامون نيازهاي تجهيزاتي و عمراني بيمارستان و چگونگي تامين اين نيازها پرداخته شد.
در ادامه اين نشست خيرين از دو بخش بيمارستان بازديد كردند و با بخش هاي NICU و اتاق عمل لاپاروسكوپي بيمارستان آشنا شدند.
در پايان دكتر وحيد دستجردي، دكتر صدف عليپور، دكتر معيني و شهبازي مقدم، ضمن تشكر و قدرداني از خيرين، اظهار اميدواري كردند اين همكاري ادامه يابد و متعاقبا جلساتي پيرامون نوع و ترتيب اين كمك ها برگزار شود.

• گروه خبری : بیمارستان ها قدیمی,بازدیدها و ملاقات ها قدیمی