برگزاری کلاس آموزشی مجازی نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی برای پیشگیری از کرونا

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی مجازی نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی برای پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز شنبه 7 اسفند 1400 جلسه‌ای را برای 41 تن از دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی، با موضوع نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص ارتباط تغذیه با میزان ابتلای افراد به بیماری‌های عفونی، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در رژیم غذایی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده مطالبی را بیان کرد.
جعفری در ادامه بر نقش تغذیه و فعالیت بدنی در کاهش استرس به‌عنوان یکی از تضعیف‌کننده‌های سیستم ایمنی تأکید کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *