لیست اخبار صفحه :4
برگزاری جلسه بین بخشی در راستای هماهنگی فعالیت های مدارس و دانش آموزان با اداره آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و منطقه چهاردانگه

به همت واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت اسلامشهر جلسه بین بخشی در راستای هماهنگی فعالیت های مدارس و دانش آموزان با اداره آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و منطقه چهاردانگه برگزار شد.

تامز جی سی (مراقبت سلامت): مرکز پیشگیری و سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ با کیفیت و تعرفه مناسب دندانپزشکی

مرکز پیشگیری و سلامت دهان و دندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه و دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه دانشگاه در کوچه بهنام واقع در خیابان قدس افتتاح شد. دکتر رئیس کرمی گفت: رضایتمندی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارایه خدمات بهتر به مردم و در نتیجه افزایش رضایتمندی مراجعه کنندگان تاثیر بسزایی دارد. دکتر رحیم نیا هم گفت: این مرکز در مساحت بالغ بر 560 متر در چهار طبقه با 13 یونیت شامل 1 یونیت معاینه و 12 یونیت فعال، خدمات با کیفیت را به همکاران و دانشجویان و خانواده های محترم آنان ارایه می دهد. برای گرفتن نوبت به نشانی nobat724.tums.ac.ir مراجعه کنید.

تامز لایف: نهمین جشن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران
قسمت اول

تامز لایف: نهمین جشن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

در مراسم باشکوه نهمین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و در فضایی آکنده از افتخار و امید، بیش از 600 دانش‌آموخته مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و تخصصی با قرائت سوگندنامه، تعهد خود را به رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای اعلام کرده و گامی استوار در مسیر خدمت به بشریت برداشتند.

تامز لایف: سومین همایش پیاده‌روی جامعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با شعار دانشگاه سالم، جامعه سالم

سومین همایش پیاده‌روی با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران ساعت 7:30 دقیقه صبح از درب ستاد مرکزی آغاز شد و با انجام حرکات ورزشی و قرعه‌کشی در دانشکده پزشکی به پایان رسید. شعار این همایش دانشگاه سالم، جامعه سالم بود. مسئولان و شرکت کنندگان در این پیاده روی در حاشیه این برنامه ضمن استقبال از برگزاری چنین همایش هایی، اجرای مداوم این برنامه ها را در افزایش شور و نشاط در دانشگاه و ارتقای سلامت و روحیه کارکنان موثر دانستند.

تامز لایف: مدرسه تابستانه فرهنگی و هنری دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر افضل شمسی مدیر فرهنگی و اجتماعی برنامه های مدرسه فرهنگی و هنری فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را افزایش مهارت‌ها و توانمندی‌های فرزندان و برگزاری کلاس‌های متنوع در قالب "مدرسه تابستانه" دانست. وی افزود: کودکان با آموزش‌های متنوعی از جمله آموزش قرآن، سفال‌گری، دکوپاژ، نقاشی و ورزش آشنا شدند و علاوه بر آن، مهارت‌آموزی به عنوان یکی از محوری‌ترین بخش‌های این دوره، شامل آموزش مهارت‌هایی چون خاطره‌نویسی، داستان‌نویسی، تایپ ده‌انگشتی، تصویرگری، چاپ کتاب، مبانی اولیه موسیقی، سرود، کاردستی، کلاژ و مهارت‌های نرم‌افزاری مانند ورد و ... بود.

وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی
نشست مدیر روابط عمومی با راهبران وب سایت دانشکده ها

وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی

مدیر روابط دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با راهبران وب سایت دانشکده ها گفت: وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی هستند.