آغاز ثبت نام دهمین آکادمی ورزشی فرزندان کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آکادمی ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته های متنوع ورزشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف توسعه و گسترش امر ورزش در بین خانواده کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، آکادمی ورزشی تابستانه را در 8 رشته متنوع شامل: (فوتبال، والیبال، اسکیت، شطرنج، ژیمناستیک، تنیس، ایروبیک و شنا) در رده سنی 6 تا 13 سال به تفکیک در هر دو بخش دختران و پسران از 31 خرداد تا 17 شهریور 1402 برگزار می کند.
علاقه مندان به شرکت در آکادمی ورزشی تابستانه می توانند برای ثبت نام در ساعات اداری به مجموعه ورزشی شهید چمران مراجعه کنند.
گفتنی است همکاران و اعضای هیئت علمی دانشگاه حداکثر تا ساعت 13 روز یک شنبه 28 خرداد فرصت دارند ثبت نام کنند.
توضیح اینکه، با توجه به ظرفیت محدود و استقبال بالا از آکادمی، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.
مبلغ دریافتی بر اساس جدول محاسبه می شود که هزینه میان وعده و ناهار نیز در نظر گرفته شده است و در روز ثبت نام به حساب درآمد تربیت بدنی دانشگاه (از طریق دستگاه پوز مستقر در محل ثبت نام یا از طریق شماره حساب 4001076103006756) واریز خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی