اردوی زیارتی اربعین 1402 در دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت فرهنگی و اجتماعی بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه، اردوی زیارتی پیاده روی اربعین ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیج جامعه پزشکی و اساتید، شرایط ثبت نام به شرح ذیل است:

-اعزام زائرین گرامی به دو صورت هوایی و زمینی بوده که بازه زمانی اعزام زمینی 5 تا 14 شهریور و بازه زمانی اعزام هوایی 8 تا 14 شهریور خواهد بود.
- بازه های زمانی اعلامی به صورت حدودی بوده و ممکن است تغییر کند و ساعت دقیق حرکت متعاقبا اعلام خواهد شد.
- مبلغ ثبت نام سفر زمینی 5 میلیون تومان و مبلغ ثبت نام سفر هوایی 10 میلیون تومان بابت هر نفر است.
- این اردو مختص کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و هر یک از کارکنان دانشگاه فقط یک نفر به عنوان همراه می توانند ثبت نام کنند.
- مبلغ ثبت نام هم برای کارکنان و هم همراه یکسان است.
- سفر زمینی رفت با اتوبوس از مقابل معاونت غذا و دارو تا مرز مهران و از مرز مهران تا نجف و برگشت از کربلا به مرز مهران و از مرز مهران به معاونت غذا و دارو خواهد بود.
- سفر هوایی رفت از فرودگاه امام خمینی(ره) تا فرودگاه نجف و برگشت بالعکس خواهد بود.
- برنامه کلی سفر زیارتی به صورت یک روز اسکان نجف، سه روز پیاده روی و سه روز اسکان کربلا است.
- برنامه ریزی برای مسیر پیاده روی نجف تا کربلا اختیاری بوده و به عهده خود زائرین گرامی است.
- در طول کل سفر پذیرایی و وعده های غذایی بر عهده خود زائرین است.
- مهلت تبت نام تا 27 مرداد بوده و ظرفیت محدود است.
- زائرین گرامی برای اعزام در سامانه سماح ثبت نام کرده و الزاما گذرنامه خود را به همراه داشته باشید.

- برای آگاهی از اطلاعات تکمیلی اردو عضو کانال بسیج در پیام رسان ایتا به آدرس http://Eitaa.com/tums_raheshefa شوید.

-زائرین محترم از آوردن اشیاء قیمتی خودداری کرده و فقط وسایل مورد نیاز و ضروری را به همراه خود داشته باشید.
در صورت ثبت نام و واریز مبلغ، به هیچ عنوان انصراف قابل قبول نیست و مبلغ واریزی عودت داده نمی شود.
ثبت نام

افشین گل افشان