برگزاری برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبههای مختلف سلامت و امنیت غذایی در معاونت بهداشت
برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبههای مختلف سلامت و امنیت غذایی به پیشنهاد دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (ساق) دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبههای مختلف سلامت و امنیت غذایی با حضور ۳۰۰ نفر از کارکنان معاونت بهداشت و درمان دانشگاه در روزهای دوشنبه 8 و سهشنبه 9 آبان 1402 در محل سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
این برنامه به پیشنهاد دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (ساق) دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه اجرا شد و اساتید مدعو از بخشهای علمی و اجرایی و پیامگزاران سلامت استان در موضوعات مختلف مرتبط با تغییرات اقلیمی، سلامت و امنیت غذایی را تدریس کردند.
دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباس وثوق مقدم، رئیس دبیرخانه ساق، دکتر عباس استاد تقیزاده، رئیس گروه سلامت در بلایا دانشکده بهداشت، دکتر رامش عالیپور، کارشناس سیاست گذاری غذا و تغذیه ساق، دکتر پیام آموزگار کارشناس سازمان محیط زیست. در موضوعات مختلف مرتبط با تغییرات اقلیمی سلامت و امنیت غذایی را تدریس کردند.
در این برنامه به اهمیت اجرای برنامههای بهداشتی درمانی و رویکرد تفکر سیستمی و توجه به پایداری محیط زیست و سلامت در همه ابعاد مرتبط با آن از جمله تغییرات اقلیمی تاکید شد.
نظر دهید