برگزاری جلسه مشترک مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ و امور ایثارگران به میزبانی مرکز رشد فرآورده‌های دارویی

جلسه مشترک مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ و دفتر امور ایثارگران به میزبانی مرکز رشد فرآورده‌های دارویی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، جلسه مشترک مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ و دفتر امور ایثارگران به میزبانی مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دوشنبه 4 دی 1402 با حضور دکتر محمود بیگلر سرپرست مدیریت مرکز رشد فرآورده‌های دارویی، دکتر احسان مقیمی مدیر مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ، مدیر امور ایثارگران و ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر عارفه جعفریان هیئت‌علمی مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ و دکتر اکبر احمدی از دفتر امور ایثارگران تشکیل شد.
در ابتدای جلسه، دکتر مقیمی دو موضوع مورد بحث در جلسه را یکی همکاری مرکز رشد فرآورده‌های دارویی با مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ برای رفع مشکل فضای فیزیکی برای انجام مطالعات و پروژه‌های تحقیقاتی و دیگری همکاری مرکز رشد فرآورده‌های دارویی در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ عنوان کرد.
دکتر بیگلر در مورد ظرفیت‌های مطالعاتی موجود در مرکز رشد فرآورده‌های دارویی و نیز تولیدات این مرکز به‌ویژه در حوزه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و تأمین نیازهای سراسر کشور توضیحاتی داد.
دکتر جعفریان نیز با معرفی چند پروژه مرکز تحقیقات و موانع موجود در مراحل اجرایی‌شدن آن را برشمرد که دکتر بیگلر آمادگی مرکز رشد فرآورده‌های دارویی را برای همکاری در خصوص انجام پروژه‌های تحقیقاتی اعلام کرد.

حمیده شفاعی

حمیده شفاعی