برگزاری کلاس آموزشی درحسینیه موسی آباد شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت خانواده در راستای برنامه های هفته جوانی جمعیت کلاس آموزشی درحسینیه موسی آباد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی سه شنبه16 خرداد1402با حضور اعظم کردآبادی، مراقب سلامت پایگاه شماره2 موسی آباد و کارکنان حسینیه و مادران شرکت کننده در مراسم با موضوع"معایب تک فرزندی" برگزار شد.

کرد آبادی بیان کرد: بچه تک فرزند بدلیل توجه افراطی والدین درجامعه متو قع بوده و معلم وسایر افراد که با او برخورد دارند اگرصرفا به ایشان توجه نکند چون خواسته آنها برآورده نمی شود سرخورده و گوشه گیر می شوند وافت تحصیلی پیدا می کنند.

وی در ادامه بیان کرد که این بچه ها در دوست یابی هم مشکل داشته و برای رفع تنهایی به نگهداری حیوانات روی می آورند و مادر وپدر بچه های تک فرزند هم با توجه به حساسیت بیشتر نسبت به فرزند شان دچار وسواس و مشکلات روانی خواهند شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده