ثبت‌نام اردوی خانوادگی قم و جمکران در دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد

به همت واحد اردویی بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران اردوی دو روزه قم و جمکران برگزار می‌شود

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیج جامعه پزشکی و اساتید، جزئیات اردو به شرح زیر است:

همکاران گرامی توجه نمائید که به دلیل استقبال گسترده از این اردو و محدودیت ظرفیت بعد از پیش ثبت نام و قرعه کشی با نفرات منتخب تماس گرفته خواهد شد و اولویت با کسانی خواهد بود که در اردوی قبلی قم و جمکران شرکت نکرده باشند.

لطفا قبل از شروع پیش ثبت نام موارد ذیل را به دقت مطالعه نمائید.

تاریخ اردو: 20 و 21 مهرماه 1402

مکان: هتل شاهد قم

زمان ورود به هتل: ساعت 11 روز پنج شنبه بیستم مهرماه

زمان خروج از هتل: ساعت 12 روز جمعه بیست و یکم مهرماه

همراه با پذیرایی نهار و شام روز پنج شنبه و صبحانه روز جمعه در رستوران هتل

ایاب و ذهاب به صورت خودرویی و شخصی به عهده خود زائرین می‌باشد.

هزینه ثبت‌نام: هر نفر 200 هزار تومان

لطفا دقت بفرمایید ظرفیت سوئیت های هتل 4 الی 7 نفر بوده لذا اسکان خانواده های کمتر از 4 نفر به صورت مجزا برادران و خواهران خواهد بود.

زمان بندی صرف نهار 12:30 الی 13:30 و صرف شام 20 الی 21 و صرف صبحانه 8:30 الی 9:30 خواهد بود و بعد از این ساعات درب رستوران بسته خواهد شد لطفا به موقع تشریف بیاورید.

مهلت ثبت نام تا 14 مهر بوده ولی به محض تکمیل شدن ظرفیت، لینک پیش ثبت نام مسدود خواهد شد.

زائرین گرامی لطفا زودتر از ساعت ورود اعلام شده به هتل مراجعه نفرموده و برای پذیرش هتل به همراه داشتن شناسنامه خود و همراهان الزامی ست .

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا پرسیدن سوال به شماره مجازی بسیج 09196514701 در پیام‌رسان ایتا پیام دهید.

برای اطلاع از آخرین اخبار بسیج حتما عضو کانال ما در پیام رسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/tums_raheshefa شوید.

لطفا برای پیش ثبت نام اردو اینجا کلیک کنید

افشین گل افشان