• تاریخ انتشار : 1401/06/12 - 15:02
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سومی رئیس حسابداری دانشکده طب ایرانی در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دولت استان تهران

حمیده جعفری ندوشن به همراه تیم منتخب آمادگی جسمانی دانشگاه، مقام سوم تیمی مسابقات کارکنان دولت استان تهران را کسب کرد.

حضور رئیس حسابداری دانشکده طب ایرانی در تیم منتخب آمادگی جسمانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و با هدف ایجاد فضای شور و نشاط برای کارمندان، مسابقات ورزشی کارکنان دولت به میزبانی بانک مرکزی، برگزار شد.

تیم منتخب کارکنان و اعضای هیأت علمی بانوان آمادگی جسمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران باحضور در این مسابقات، موفق به کسب دو مقام اول و سوم انفرادی و یک مقام سوم تیمی در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دولت استان تهران شد.

حمیده جعفری ندوشن، رئیس حسابداری دانشکده طب ایرانی که در عرصه ورزش و آمادگی جسمانی فعالیت مستمر دارد و در دوره های پیشین این مسابقات، موفق به کسب عنوان نائب قهرمانی انفرادی شده بود، در این دوره از مسابقات هم به عنوان یکی از اعضای تیم 4 نفره منتخب دانشگاه در این موفقیت سهیم بود.

• گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
خاطره  فهیمی