• تاریخ انتشار : 1401/10/20 - 20:01
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به مناسبت هفته پژوهش، از برگزیدگان علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه پژوهش قدردانی شد.

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر مهرداد کریمی، معاون پژوهشی دانشکده، اعضای هیأت علمی و تعدادی از دانشجویان دانشکده، سه شنبه 13 دی 1401، در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.
دکتر کریمی در این مراسم، ضمن بیان اهمیت جایگاه پژوهش در حوزه طب ایرانی، دستاوردهای پژوهشی دانشکده طب ایرانی در سال گذشته را معرفی کرد.
معاون پژوهشی دانشکده، در ادامه گزارشی از تعداد مقالات داخلی و بین المللی منتشر شده در سال 2022 در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی توسط پژوهشگران دانشکده طب ایرانی، ارائه کرد.
در ادامه مراسم، از برگزیدگان علمی دانشکده طب ایرانی در حوزه پژوهش قدردانی شد.
دکتر روجا رحیمی و دکتر رودابه بهرام سلطانی که امسال در زمره پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفته اند، به عنوان سرآمدان علمی دانشکده در حوزه پژوهش برگزیده شدند.
دکتر محمدحسین آیتی به عنوان پژوهشگر برگزیده، دکتر حسین رضایی زاده به عنوان پژوهشگر برگزیده در حوزه فناوری دارو، و دکتر آرمان زرگران به عنوان پژوهشگر برگزیده در حوزه بین الملل، انتخاب شدند.
در حوزه پژوهش دانشجویی، دکتر آزاده زارعی و دکتر محمدصادق عادل مهربان، در گروه طب ایرانی و نرگس تاجیک، کامران محلوجی و مه سیما عبدلی در گروه تاریخ پزشکی برگزیده شدند.
در این مراسم همچنین از همکاران معاونت پژوهشی قدردانی شد.

• گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
خاطره  فهیمی