نشست اعضای کمیته هفته ملی سلامت بانوان ایرانی 1402 در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته هفته ملی سلامت بانوان ایرانی را برگزار کرد.

نشست اعضای کمیته هفته ملی سلامت بانوان ایرانی 1402 در مرکز بهداشت جنوب تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: جلسه کمیته هفته ملی سلامت بانوان ایرانی روز شنبه 6 آبان 1402 با حضور دکتر احد گوارا، معاون و کارشناسان مسئول واحدهای ستادی مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه ابتدا منظر رحیم، کارشناس برنامه میان‌سالان به شعار هفته ملی سبا و روزشمار آن اشاره کرد و سپس دکتر طالبی از واحدهای ستادی و به‌خصوص واحد سلامت روانی و اجتماعی و اعتیاد این مرکز درخواست همکاری و بر آموزش مراقبان سلامت در راستای سلامت روان زنان در محیط های کاری تأکید کرد.
وی در ادامه به مباحث جراحی‌های زیبایی، شیردهی، باروری و پیشگیری از یائسگی زودرس اشاره کرد و گفت: غربالگری و پیشگیری از سرطان‌های شایع زنان از اولویت مراقبت ماماها در مراکز پایگاه‌های سلامت قرار گیرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی