لیست اخبار صفحه :2
تامز اج 13: بررسی سه مقاله دکتر امیرحسین تکیان، مدیرگروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی
کاربرد هوش مصنوعی در نظام سلامت

تامز اج 13: بررسی سه مقاله دکتر امیرحسین تکیان، مدیرگروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی

دکتر امیرحسین تکیان مدیر گروه سلامت جهانی، استاد گروه مدیریت، سیاست گذاری واقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص سه مقاله خود گفت: مشارکت پژوهشی گروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی دانشکده بهداشت با دانشگاه صنعتی شریف در زمینه هوش مصنوعی منجر به تولید سه مقاله با عنوان های «نقش هوش مصنوعی در تامین مالی پایدار نظام سلامت»، «تاثیر هوش مصنوعی در عدالت سلامت» و «هوش مصنوعی در سیاست گذاری سلامت» شده است. دکتر تکیان هوش مصنوعی را ابزار دقیق، کارآمد و موثری در حوزه سلامت دانست و گفت: لازم است ابعاد مختلف هوش مصنوعی برای تصمیم گیری مبتنی بر شواهد و پیش بینی روندهای آینده موثر بر سلامت مورد مطالعه و کشف جدی قرار گیرد.

تامز اج 12 : همه گیری کوید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران
بررسی یک مقاله با دوازده طرح تحقیقاتی

تامز اج 12 : همه گیری کوید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران

دکتر امیر حسین تکیان مدیر گروه سلامت جهانی، استاد گروه مدیریت ،سیاست گذاری واقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان مقاله خود را همه گیری کووید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران معرفی کرد و گفت: این مقاله زایشی که جوانه طراحی و‌انجام 12طرح تحقیقاتی را سبب شد، تاکنون بیش از 360 بار مورد استناد قرار گرفته است. دکتر تکیان در ادامه توضیح داد در اوایل همه گیری کوید 19 با موارد ناشناخته پرشماری مواجه بودیم و به این منظور یک مطالعه تطبیقی انجام دادیم و با توجه به شرایط کشور و مثلث سیاست گذاری سلامت، یک راهنمای سیاست تطبیقی تهیه کردیم که سیاستگذاری آگاه از شواهدرا برای برنامه ریزان و تصمیم سازان ایران و سایر کشورها تسهیل کند.

تامز اج 11: گروه ارولوژی بیمارستان سینا پیشگام در رشد علمی، آموزشی و پژوهشی

تامز اج 11: گروه ارولوژی بیمارستان سینا پیشگام در رشد علمی، آموزشی و پژوهشی

دکتر سیدمحمدکاظم آقامیر، رئیس مرکز تحقیقات ارولوژی بیمارستان سینا با اشاره به انتشار 100 مقاله از گروه ارولوژی این بیمارستان در سال های 2022 و 2023 این گروه را در کشور و دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو برترین ها عنوان کرد و گفت: با توجه به نقش مهم سلول درمانی در درمان بیماری ها سه بخش سلولی مجهز ایجاد شد. همچنین بخش ژنویورولوژی برای نخستین بار در این بیمارستان راه اندازی شده است و در تربیت فراگیران و پیشبرد این رشته نقش چشمگیری داشته است.

تامز اج 10: گروه پرتونگاری (رادیولوژی) دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش

تامز اج 10: گروه پرتونگاری (رادیولوژی) دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش

دکتر کاووس فیروزنیا معاون پژوهشی مرکز تحقیقات رادیولوژی نوین و تهاجمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره موفقیت های گروه رادیولوژی در عرصه تحقیقاتی گفت: از سال 1388 که مرکز تحقیقات نوین تهاجمی راه اندازی شده به جایگاه شناخته شده ای رسیده و مجموعه بزرگی از دانشجویان پزشکی را آموزش داده و به عنوان همکار و پژوهشگر جذب کرده است. وی در ادامه افزود: در کنار این توانستیم مجله رادیولوژی ایران که تمام شاخص های معتبر جهانی را دارد و صاحب امتیاز آن دانشگاه علوم پزشکی تهران است به زبان انگلیسی منتشر کنیم.

تامز اج 9: بررسی مقاله دکتر حسن هاشمی استاد و مدیرگروه پرتونگاری (رادیولوژی)  دانشگاه علوم پزشکی تهران
اقدام مهم برای افراد مبتلا به صرع

تامز اج 9: بررسی مقاله دکتر حسن هاشمی استاد و مدیرگروه پرتونگاری (رادیولوژی) دانشگاه علوم پزشکی تهران

در یکی دیگر از برنامه های تامز اج (TUMS EDGE) -معرفی فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش- دکتر حسن هاشمی عضو هیئت‌علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد مقاله خود با عنوان تشخیص ناهنجاری‌های ساختاری ماده خاکستری قشر و زیر قشری در بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان MRI که در MRI استاندارد نکته غیرطبیعی یافته نشده است گفت: در خیلی از موارد بیماران مبتلا به صرع، تصویربرداری استاندارد کمکی نمی‌کرد. دکتر هاشمی در ادامه افزود: ما توانستیم با روش استفاده از پروتکلی به نام NODDI و تصاویر همزمان دیفیوژن یا DWI اختلالات میکرواستراکچرهای ماده خاکستری که باعث صرع می‌شود را به تصویر بکشیم.

تامز اج 8: بررسی مقاله دکتر کاووس فیروزنیا استاد گروه پرتونگاری (رادیولوژی)  دانشگاه علوم پزشکی تهران
راهکاری برای حل یکی از مشکلات مهم در درمان جراحی تومورهای مغزی

تامز اج 8: بررسی مقاله دکتر کاووس فیروزنیا استاد گروه پرتونگاری (رادیولوژی) دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر کاووس فیروزنیا عضو هیئت علمی گروه پرتونگاری (رادیولوژی) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان مقاله خود را ارزیابی تصویربرداری multimodal MR برای افتراق دادن infiltrative versus reactive edema در تومورهای گلیومای مغزی معرفی کرد و توضیح داد این مقاله برای حل یکی از مشکلات مهم در درمان جراحی تومورهای مغزی قابل استفاده است.

تامز اج 6-2: بررسی مقاله دکتر سید ناصر استاد مدیرگروه سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز اج 6-2: بررسی مقاله دکتر سید ناصر استاد مدیرگروه سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در برنامه تامز اج (TUMS EDGE) دکتر سید ناصر استادعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر گروه سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی در مورد مقاله خود با عنوان تاثیر اسانس رازیانه بر انقباضات رحمی در قائدگی های دردناک، فارماکولوژی و مطالعه سم شناسی توضیح داد. دکتر استاد در مورد رازیانه شیرین و اثر آن بر روی انقباضات رحمی در قائدگی های دردناک گفت : توانستیم رازیانه شیرین را بر روی انقباضات رحمی در قائدگی های دردناک مورد آزمایش قرار بدهیم و به داروی گیاهی بدون عوارض نسبت به داروهای دیگر برسیم که در حال تولید است.

تامز اج 7-1: بررسی مقاله دکتر محمد عبداللهی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز اج 7-1: بررسی مقاله دکتر محمد عبداللهی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در یکی دیگر از برنامه های تامز اج (TUMS EDGE) دکتر محمد عبداللهی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی در مورد مقاله خود که استناد بالایی دارد با عنوان سموم محیطی، بروز بیماری های دژنراتیو و درمان آنها از نظر اپی ژنتیک توضیح داد. دکتر عبداللهی با اشاره به اولین سوال در این مقاله که برابری اپی ژنتیک چیست ؟ گفت: یک زمینه مطالعاتی نوظهور است که به بررسی اثرات اپی ژنتیکی غیر ژنوتوکسیک سموم زیست محیطی می پردازد که حالت طبیعی ژن را تغییر داده و عملکرد سلول را مختل می کند. وی در ادامه افزود در سال های آینده تغییرات آب و هوایی خواهیم داشت که عواقبی برای بشر دارد این تغییرات آب و هوایی محدود به محیط زیست نیست و می تواند فراتر باشد و سموم زیادی از طریق اپی ژنتیک بر بدن انسان تاثیر گذاشته و باعث بیماری شود.

تامز اج 6-1: بررسی مقاله دکتر محمد حسین قهرمانی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز اج 6-1: بررسی مقاله دکتر محمد حسین قهرمانی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در برنامه تامز اج (TUMS EDGE) دکتر محمد حسین قهرمانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی در مورد مقاله خود با عنوان درمان هدفمند تومورزایی سلول های بنیادی سرطان سینه با استفاده از SAHA و آنتاگونیست Wnt بتا کاتنین بارگزاری شده بر روی پروتئین کرونای نانوذرات طلا توضیح داد. دکتر قهرمانی با بیان این که در بعضی مواقع سلول های سرطانی به صورت نهفته در بدن باقی می مانند و باعث بازگشت مجدد تومور می شود گفت : می توان با استفاده از دو داروی SAHA و آنتاگونیست Wnt بتا کاتنین رشد سلول های بنیادین سرطانی را مهار و این سلولها را به سلول های غیر سرطانی تبدیل کرد.

تامز اج 5: معرفی چهارمین گروه برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش

تامز اج 5: معرفی چهارمین گروه برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1

در برنامه تامز اج5، چهارمین گروه برتر در تولید مقالات Q1 معرفی می شود. در این برنامه گروه سم شناسی داروشناسی که در بازه زمانی 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه 6.9مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده بررسی می شود. در این برنامه دکترسید ناصر استاد مدیرگروه سم شناسی داروشناسی، دانشکده داروسازی درباره این موفقیت توضیح می دهد

تنظیمات قالب