تامز اج 7-1: بررسی مقاله دکتر محمد عبداللهی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در یکی دیگر از برنامه های تامز اج (TUMS EDGE) دکتر محمد عبداللهی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی در مورد مقاله خود که استناد بالایی دارد با عنوان سموم محیطی، بروز بیماری های دژنراتیو و درمان آنها از نظر اپی ژنتیک توضیح داد. دکتر عبداللهی با اشاره به اولین سوال در این مقاله که برابری اپی ژنتیک چیست ؟ گفت: یک زمینه مطالعاتی نوظهور است که به بررسی اثرات اپی ژنتیکی غیر ژنوتوکسیک سموم زیست محیطی می پردازد که حالت طبیعی ژن را تغییر داده و عملکرد سلول را مختل می کند. وی در ادامه افزود در سال های آینده تغییرات آب و هوایی خواهیم داشت که عواقبی برای بشر دارد این تغییرات آب و هوایی محدود به محیط زیست نیست و می تواند فراتر باشد و سموم زیادی از طریق اپی ژنتیک بر بدن انسان تاثیر گذاشته و باعث بیماری شود.
تامز اج 6-1: بررسی مقاله دکتر محمد حسین قهرمانی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در برنامه تامز اج (TUMS EDGE) دکتر محمد حسین قهرمانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی در مورد مقاله خود با عنوان درمان هدفمند تومورزایی سلول های بنیادی سرطان سینه با استفاده از SAHA و آنتاگونیست Wnt بتا کاتنین بارگزاری شده بر روی پروتئین کرونای نانوذرات طلا توضیح داد. دکتر قهرمانی با بیان این که در بعضی مواقع سلول های سرطانی به صورت نهفته در بدن باقی می مانند و باعث بازگشت مجدد تومور می شود گفت : می توان با استفاده از دو داروی SAHA و آنتاگونیست Wnt بتا کاتنین رشد سلول های بنیادین سرطانی را مهار و این سلولها را به سلول های غیر سرطانی تبدیل کرد.
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش
تامز اج 5: معرفی چهارمین گروه برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
در برنامه تامز اج5، چهارمین گروه برتر در تولید مقالات Q1 معرفی می شود. در این برنامه گروه سم شناسی داروشناسی که در بازه زمانی 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه 6.9مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده بررسی می شود. در این برنامه دکترسید ناصر استاد مدیرگروه سم شناسی داروشناسی، دانشکده داروسازی درباره این موفقیت توضیح می دهد
تامز اج 4: تأثیر شبکهسازی بینالمللی و نقش آن در ارتقا رتبه فردی و دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز اج (TUMS EDGE) به گفت وگوی دکتر محمدحسین نکوفر مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر مریم محمدزاده، عضو هیئتعلمی گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکار پروژههای مشترک بینالمللی با سه دانشگاه بزرگ جهان، اختصاص دارد. در این برنامه بر شبکهسازی بینالمللی و نقش آن در ارتقای رتبه فردی و دانشگاهی تأکید شده و دکتر مریم محمدزاده تجربیات خود را در همکاریهای بینالمللی بیان و دکتر نکوفر نیز نقش این همکاریها را در ارتقا رتبه دانشگاه تشریح میکند. همکاریهای بینالمللی اساتید موجب بازخورد مثبت جهانی نسبت به دانشگاه علوم پزشکی تهران شده و این امر در ارتقا رتبهبندی دانشگاه تأثیرگذار است.
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش
تامز اج 3: معرفی سومین گروه برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
برنامه تامز اج به معرفی فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش اختصاص دارد. روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل گروه های دارای مقالات Q1 در اسکوپوس را معرفی می کنند. در برنامه تامز اج3، سومین گروه برتر در تولید مقالات Q1 معرفی می شود. در این برنامه گروه نانوفناوری دارویی که در بازه زمانی 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه 8.6 مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده بررسی می شود. در دو برنامه قبلی گروه تغذیه جامعه و گروه اپیدمیولوژی و آماز زیستی را معرفی کردیم. در این برنامه دکتر فاطمه اطیابی مدیرگروه نانوفناوری دارویی و استاد فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی درباره این موفقیت توضیح می دهد.
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش
تامز اج 2: معرفی گروه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
عملکرد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نقش تعیین کننده ای در رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی ها دارد. سرانه انتشارات به ازای هر عضو هیئت علمی یکی از بزرگترین فرصت ها در مسیر بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی است. در برنامه تامز اج - فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش - گروه های برتر در تولید مقالات Q1 را معرفی می کنیم. واحد رتبه بندی معاونت بین الملل در ماموریتی که برای ارتقای رتبه دانشگاه در نظام رتبه بندی های دانشگاهی در سطح بین الملل دارد، پرداختن به موضوع معرفی گروه های علمی برتر در تولید مقالات برتر را در دستور کار قرار داده است. روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل در دومین برنامه، گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی را که در بازه زمانی 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه بیشتر از 9 مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده، بررسی کردند.
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش
تامز اج 1: معرفی گروه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
عملکرد اعضای هیئت علمی نقش تعیین کنندهای در تعیین رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبهبندیها دارد. سرانه انتشارات به عضو هیئت علمی یکی از بزرگترین فرصت ها در مسیر بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی است. در برنامه تامز اِج – فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش – گروه های برتر در تولید مقالات Q1 را معرفی می کنیم. واحد رتبه بندی معاونت بین الملل در ماموریتی که برای ارتقای رتبه دانشگاه در نظام رتبه بندی های دانشگاهی در سطح بین الملل دارد، پرداختن به موضوع معرفی گروه های علمی برتر در تولید مقالات برتر را در دستور کار قرار داده است. روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل در اولین برنامه، گروه تغذیه جامعه را که در بازه زمان 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه بیشتر از 9 مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده را بررسی کردند. دکتر لیلا آزادبخت استاد و معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دکتر احمدرضا درستی مطلق استاد و مدیرگروه تغذیه جامعه این دانشکده درباره این موفقیت توضیح می دهند.
دکتر خویی: بیش از 50 داروی با فناوریهای پیشرفته، در مرکز رشد فناوری فراوردههایی دارویی درحال تولید است
رئیس مرکز رشد فناوری فراوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به نقش مرکز رشد فراوردههای دارویی دانشگاه در تولید داروهای جدید و تأمین نیاز کشور، حمایت مسئولان از این مرکز را در توسعه فعالیتهای آن ضروری دانست.
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر قاسم محمدخانی: گروههای مختلف علمی با ارائه ایدههای سازنده و الگوسازی به یکپارچگی علمی خواهند رسید
مدیرگروه شنواییشناسی دانشکده توانبخشی در گفتوگو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح فعالیتهای آموزشی این دانشکده گفت: گروه شنواییشناسی در سطح بینالملل حرکتهای مفیدی داشته و بعضی از نرمافزارها را بومیسازی کرده و بهجرات میتوان گفت لیدر گروهها درسطح بینالملل است. با انجام کارهای مفید و بزرگ باوجود کمبود تجهیزات میشود به خودباوری رسید. همه گروهها میتوانند دربعد پژوهشی با ارائه نظریات سازنده به یکپارچگی علمی برسند. استفاده از تجربیات اساتید بزرگ در بعد آموزشی خیلی کمککننده است. ارزشافزوده گروه شنواییشناسی چاپ مجله و اعضای هیئتعلمی آن است و فعالیتهای نوآورانه گروه طراحی پرسشنامه است. دیده شدن فعالیتهای پژوهشگران بهترین مدل انگیزشی است. داشتن پایاننامه و پروژهها و تفاهمنامه مشترک با دانشگاههای دیگر و ایجاد وبینار بینالمللی ازجمله فعالیتهای مفید این گروه بوده است.
مستند «فرصتهای سرآمدی در آموزش و پژوهش»
دکتر محمدصادق حسنوند: مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه، مشاور دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه است
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوا وابسته به پژوهشکده محیطزیست دانشگاه در مصاحبه با مستندسازان فرصت های سرآمدی در آموزش و پژوهش دانشگاه، مأموریت اصلی این مرکز را شناخت عوامل خطر محیطی، ارتباط آنها با سلامت انسانها و در گام آخر، ارائه راهکارهای پیشنهادی برای رفع مشکل آلودگی هوای کشور به سیاستگذاران و بالا بردن سطح آگاهی و حساسیت جامعه نسبت به آن عنوان کرد و افزود: آلودگی هوا پنجمین عامل مؤثر بر میزان مرگومیر افراد در کشور است. تأکید ما این است که با ترجمان دانش تحقیقاتمان را به کف جامعه ببریم و مشکلی را در کشور حل کنیم. همچنین مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه بهعنوان مشاور دفاتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه است. محققان و استادان مرکز این چابکی را دارند که در تمامی موضوعات جدید مربوط به آلودگی هوا با سایر مراکز داخلی و خارجی همکاری کنند. در پاندمی کووید 19 این مرکز با همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) توانست اولین تحقیقات هوابرد بودن سارس کووید 2 را در خاورمیانه منتشر کند. واقعیت این است که در پاندمی کرونا از طریق کاهش ترددها و جلوگیری از هدررفت انرژی، انتشار آلودگی هوا در کشور کاهش یافت.