دکتر فریبا کوهدانی: تعادل و تنوع غذایی در بالابردن سیستم ایمنی و کاهش ابتلا به کرونا موثر است
استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مستندسازان «افق سلامت در پسا کرونا» دانشگاه گفت: برای پیشگیری از کرونا باید از همه گروه های مواد غذایی به اندازه کافی مصرف کنیم و انتخاب های متنوع داشته باشیم و از سبزیها را به مقدار فراوان استفاده کنیم. کمبود ویتامین D خطر ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد. در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. بین نیم تا یکساعت پیاده روی تند توصیه می شود.
نظر دهید