دکتر کاظم رهنما: با غربالگری الکترونیک در حوزه بهداشت بار بزرگی از روی دوش بیمارستان ها برداشته شد
مدیر مرکز طبی کودکان در گفت و گو با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: کرونا برای ما برکاتی را به همراه داشت. اکنون سیستم سلامت حریف کروناست و کرونا حریف ما نیست. کرونا بار دانش بشری را اضافه کرد، سابقه نداشته است جمعی از دانشمندان برای مقابله با یک بیماری این چنین هم افزایی داشته باشند. تعامل اساتید مرکز طبی با بیمارستان های دیگر یک رویه همیشگی بوده است. آنچه می توانستیم انجام دادیم. بیماران ما شاید نیاز به بیمارستان داشته باشند و در خانه به دلیل ترس از کرونا بمانند، من میخواهم بگویم کرونا از آنفلوانزا خطرناک تر نیست. ما از اسفند و فروردین بعد از شناسایی بیماران به صورت مجازی در شهر خودشان مشاوره دادیم.
دکتر محمدحسین پورغریب: کرونا فصل جدیدی در فعالیت های دانشجویی ایجاد کرد
معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: کرونا ثابت کرد حس هويت و اعتماد دانشجويان به کشورشان ضعيف نشده است و فقط از آن مغفول مانده ايم. شيرين ترين لحظه ها براي من تعصب هايي بود که دانشجويان به کارشان داشتند که بايد قدر بدانيم. ورزش آنلاين را در فضاي مجازي افتتاح کرديم که بازخوردهاي مثبت داشت. بايد سواد سلامت افراد را بالا ببريم. با افتتاح آشپزخانه صنعتي کوي خوابگاه ها نگراني ها در پخت غذا کم خواهد شد. ما همه در دانشگاه يک تيم هستيم. کرونا فصلي از تبلور فعاليت هاي اجتماعي دانشجويي در دانشگاه بود. اميدواريم مردم قدر خودشان و قدر کادر درماني را بدانند. کرونا نشان داد کادر درماني مثل رزمنده ها در خط مقدم جنگ تحميلي جانفشاني کرد. ذات کار داوطلبانه ذاتي است که انسان براي ارضاي وجدان خودش و تشويق هاي دروني انجام مي دهد.
مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه»
محمود معصومی: مهم ترین عنصر در پیشبرد بهتر امور در ابتدای دوران کرونا، آموزش بود
معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در گفتوگو با مستندسازان «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19» در دانشگاه با اشاره به اقدامات انجامشده در ماههای اول شیوع کرونا گفت: آموزشهای زیادی در طول دوران کرونا در بخشهای مختلف مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) انجام شد که به گروه درمان کمک قابلتوجهی کرد. وبینارهای متعددی در سطح کشور و بینالمللی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد. تمام تلاش خود را کردیم تا از فرسودگی کادر درمان بکاهیم که باروحیهای شاد به مراقبت از بیماران بپردازند.
دکتر سینا مرعشی: در زمان بروز بیماری کووید19 هیچ کاری قابل انجام نبود، مگر اینکه به شکل تیمی انجام میشد
مدیر آمار و فناروری اطلاعات دانشگاه در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت کووید19 گفت: چالش هایی که ما در زمان بروز بیماری کووید19 با آن مواجه بودیم دو گروه کلی را شامل می شد. مسئله اول: چالش هایی در خصوص امکانات، تجهیزات و تکنولوژی بود که با وجود آنکه اغلب زیرساخت های مورد نیاز در دانشگاه فراهم بود ولی این امکانات موجود باید تست میشد و شاید قبلا زیر بار، قرار نگرفته بود. مسئله دوم بحث فرهنگی بود که چگونه فعالیت هایی که به صورت حضوری انجام می دادیم، به صورت مجازی اجرا کنیم که در این خصوص دستورالعمل های جدیدی را تهیه کردیم و در حال تکمیل آنها هستیم.
رئیس بیمارستان ضیائیان: کرونا همبستگی و همدلی زیادی بین مردم ایجاد کرد و باعث شد روند درمان بیماران برای کادر بالین آسانتر شود
دکتر حمیدرضا حکمت در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت کووید19 گفت: در ابتدای شیوع بحران کووید ۱۹ اطلاعات درباره این بیماری بسیار کم بود، بیمارستان ضیائیان با برنامه ریزی دقیق، تشکیل گروه های مختلف و نشست های مکرر با اعضای هیئت علمی و همچنین برگزاری کمیته بحران توانست از پس این چالش کشوری سربلند خارج شود.
دکتر علیرضا نمازی شبستری: افرادی بدون یک ریال چشمداشت جان فشانی کردند که باید در تاریخ ثبت شوند
مدیرتوسعه سازمان وسرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: نيروي انساني ابزار نيست، سرمايه است. نبايد بگذاريم زحمات کادر درمان کم رنگ شود، بايد محافلي باشند که از اين افراد تقدير و تشکر کنند. دانشگاه علوم پزشکي تهران از آزمون کرونا سربلند بيرون آمد. در بحران کوويد 19 تجربيات زيادي کسب کرديم. وقتي جشنواره نوآوري برگزار مي شد يک عده مي خنديدند اما الان مي بينيد که نوآوري باعث شد اتفاقات خوبي در دانشگاه بيفتد. در پي گرفتن مجوز استخدام براي کساني که جانشان رادر بحران کوويد 19 به خطر انداختند هستيم تا با آرامش خاطر کار کنند. روابط عمومي ستون يک سازمان است و به نظرم رويکرد روابط عمومي دانشگاه در دوره جديد عوض شده است.
دکتر فرشاد علامه: برای اینکه جلوتر از بحران کرونا باشیم خیلی سختی کشیدیم
معاون درمان دانشگاه در گفت وگوی مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید ۱۹ با بیان اینکه کرونا نشان داد کشورهایی که تاب آوری بیشتر، مدیریت بهتر و مرگ و میر کمتری دارند سیستم سلامت قوی تری دارند گفت: از خیلی کشورهایی که فکر می کردند پیشرفته تر از ما هستند آمار قابل قبول تری داشتیم. تئوری من، تعامل برقرار کردن با همه کسانی که دست اندرکار هستند. کسانی که فراتر از پروتکل حفاظتی سازمان جهانی بهداشت رعایت کردند باعث نارضایتی شدند. این مهم است که وحدت رویه داشته باشیم. جهان باید بازتعریف جدیدی از سیستم بهداشتی داشته باشد. نمی گویم که نقصی نداشتیم اما سیستم بهداشتی کشور ما برای تاب آوری و مدیریت در شرایط سخت، قوی طراحی شده و در کرونا امتحانش را خوب پس داد. ما باید همیشه آمادگی خودمان را حفظ کنیم.
فریده آژیر: ما همیشه برای رو به رو شدن با بحران آماده هستیم
سرپرست مدیریت درمانگاههای مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) در گفتوگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: همکاران من راضی به ترک صحنه نبودند و دوست داشتند به هر نحوی که شده کمک کنند و برای ماندن در بخشها و شیفتها از هم سبقت میگرفتند. خدا را شکر باوجود پیگیری مسئولان بیمارستان، ما هیچگونه کمبود تجهیزات نداشتیم و توانستیم شیوه نامه ها را به نحو احسن انجام دهیم. مردم با دل گرمی هایی که به ما می دادند، نهایت همکاری و لطف را بر ما داشتند. اگر من یک پرستار هستم باید مثل زمان جنگ در صحنه باشم.
دکتر محمود بیگلر: فرماندهی واحد مقام معظم رهبری در کرونا و بسیج شدن همه ارکان جامعه موفقیت های زیادی را در این عرصه نصیب ما کرد
معاون توسعه دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: تاریخ در طول سالیان دوباره تکرار خواهد شد؛ کووید 19 و اتفاقی که در اسفند و انتهای سال 98 اتفاق افتاد یک دگرگونی را در سطح کشور ایجاد کرد که به نظرم معادلات را در مرحله اول در کشور و در مرحله دوم به دلیل اینکه یک پاندمی جهانی بود، کل جهان را به همریخت.
دکتر علیرضا دلاوری: کرونا خیلی از پنهانها را آشکار کرد و توانایی جوامع را به خودشان نشان داد
معاون بهداشت دانشگاه در گفت وگوی مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید ۱۹ با بیان اینکه کرونا نشان داد که باید افکارمان را عوض کنیم گفت: از فرصتی که تهدید کرونا به ما داد باید استفاده کنیم و زیرساخت ها را تغییر دهیم.