برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان شریعتی و تاکید بر آموزش‌های دستیاری

جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان شریعتی با ارائه گزارش‌هایی درباره میزان دستیابی به استانداردهای کنترل عفونت برگزار شد.

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان شریعتی و تاکید بر آموزش‌های دستیاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، جلسه این کمیته چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ به ریاست دکتر احمدرضا جمشیدی برگزار شد. در این جلسه دکتر شیرین افهمی دبیر علمی کمیته کنترل عفونت بیمارستان شریعتی درباره آموزش‌های دستیاران درباره مشکلات بهداشت دست، نیدل استیک شدن، ایزوله شدن بیماران خاص صحبت کرد.

همچنین دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی در این جلسه بر لزوم آموزش دستیاران درباره زمان مناسب واکسیناسیون در بیمارانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کنند یا جراحی انجام دادند تاکید کرد.

مواردی دیگری از جمله  عفونت‌های بیمارستانی در بیمارانی که کتتر دارند، گزارش سنجه‌های اعتباربخشی  CSSD، گزارش سنجه‌های اعتباربخشی بخش‌ها و بهداشت دست از مطالبی بود که در این جلسه مطرح شد.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد