پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک

رئیس بیمارستان فارابی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی در متن پیام دکتر محمدرضا اکبری آمده است:

هوالشافی
هر کس نفسی را زنده کند گویی همه انسانها را زنده کرده است. (مائده، 32)
اول شهریور ماه، زادروز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس بوعلی سینا، به پاسداشت خدمات و فعالیت‌های ارزنده‌ جامعه فرهیخته پزشکی کشور، به شایستگی روز پزشک نام‌گذاری شده‌است.
نیل به مراتب خدمت‌گزاری و توفیق تسکین آلام دردمندان از مواهب ربّانی است که به عالمان اهل عمل عطا می‌گردد، پزشکان واسطه شفای الهی در زمین هستند و بزرگداشت روز پزشک فرصتی برای تکریم علم با ایمان و معرفت است.
اینجانب فرارسیدن «روز پزشک» را به جامعه پزشکی کشور به خصوص همکاران پزشک بیمارستان فارابی تبریک عرض نموده از تلاش ها و خدمات صادقانه و ارزشمند آنان در خدمت به مردم شریف ایران و تسکین آلام سپاسگزاری می کنم. از درگاه احدیت سلامتی و توفیق روزافزون در عرصه های گوناگون زندگی و تداوم خدمت در این حرفه مقدس را مسئلت دارم.

دکتر محمد رضا اکبری
رییس بیمارستان فارابی و