برگزاری کارگاه احیای پایه کودکان و شیرخواران در معاونت بهداشت

کارگاه احیای پایه کودکان و شیرخواران به‌صورت مجازی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

برگزاری کارگاه احیای پایه کودکان و شیرخواران در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای کاهش مرگ‌ومیر کودکان زیر 5 سال کارگاه‌های احیای پایه کودکان و شیرخواران به‌صورت مجازی در روزهای دوشنبه 8، سه‌شنبه 9 و چهارشنبه 10 دی 1399 برگزار شد.
رقیه کمرلویی، کارشناس برنامه نظام مراقبت مرگ کودکان 1-59 ماهه و احیای کودکان معاونت بهداشت، هدف از برگزاری کارگاه مذکور را ضرورت توانمندسازی کارکنان درزمینه احیای کودکان طبق دستورالعمل وزارت متبوع بیان کرد و بر نحوه برگزاری کارگاه نظارت داشت.
در این کارگاه اساتید بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر ایران ملک‌زاده متخصص کودکان، دکتر پرستو شریفی اسدی متخصص کودکان و کتایون فرجی کارشناس ارشد پرستاری به‌عنوان مدرس حضور داشتند.
در این کارگاه آموزشی مباحث آسپیراسیون جسم خارجی در کودکان، زنجیره بقای کودک، ارزیابی و طبقه‌بندی کودک بدحال، راه‌های پیشگیری از ایست‌های قلبی- تنفسی، نحوه ارزیابی تنفس و شیوه باز کردن راه هوایی و تهویه به‌صورت تئوری و عملی با استفاده از اسلاید، فیلم آموزشی و مانکن آموزش داده شد.
گروه هدف این هزینه سرانه خدمات‌ها، بهورزان شاغل در شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران بودند. در پایان کارگاه از شرکت‌کنندگان آزمون به عمل آمد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی