استقرار تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته در راستای پویش غربالگری دیابت و فشارخون بالا در پایگاه شهید صدوقی گلدسته

در راستای غربالگری دو بیماری دیابت و فشارخون بالا در خواهران بسیجی پایگاه شهید صدوقی گلدسته، میز خدمتی در این پایگاه با حضور تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته مستقر شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر آسیه متضرع، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته در خصوص این خبر گفت: با توجه به اجرای همزمان بسیج ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در سراسر کشور، یکشنبه  ۱۲ آذرماه، با هماهنگی های صورت گرفته با بسیج بانوان و این مرکز، غربالگری رایگان فشارخون و دیابت اعضای  بسیج و مردم محلی در پایگاه شهید صدوقی این منطقه انجام شد.
 وی همچنین اظهار داشت که این طرح ملی با شعار" آگاهی زودتر، مراقبت مؤثرتر" از ۲۰ آبان ماه سال جاری برای افراد بالای ۱۸ سال در کشور شروع‌شده و تا ۱۵ دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی