استقرار میز سلامت و غربالگری دیابت و فشارخون بالا در بخشداری و شورای شهر چهاردانگه

با همکاری بخشداری و شورای شهر چهاردانگه با شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا میز خدمتی در این مرکز مستقر شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، صدیقه مردانی، کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه در خصوص این پویش که از ۲۰ آبان تا ۱۵ دی ۱۴۰۲ برگزار می‌شود گفت: افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلابه دیابت و پرفشاری خون در کشور و همچنین افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل دیابت و فشارخون بالا از اهداف این پویش است.
وی در ادامه افزود: در این راستا میز خدمتی در بخشداری و شورای شهر چهاردانگه یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ مستقر و دیابت و فشارخون  ۴۶ تن از کارکنان کنترل و اندازه‌گیری شد که دو مورد مشکوک به بیماری دیابت و ۴ مورد فشارخون بالا شناسایی و به مراکز درمانی ارجاع شدند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی