ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی

انتصاب خانم آبکتی به عنوان مسئول دبیرخانه ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر ابراهیمی در ابلاغی، آبکتی را به عنوان مسئول دبیرخانه ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین حسینی، دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ابلاغی آبکتی را به سمت مسئول دبیرخانه این ستاد منصوب کرد.
در متن این ابلاغ آمده است:
سرکارخانم آبکتی
با سلام و احترام
نظر به فرارسیدن ایام محرم و اربعین سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه‌ السلام و برگزاری راهپیمایی عظیم مردمی و لزوم حضور پررنگ جامعه پزشکی در این مراسم جهانی، به موجب این ابلاغ سرکارعالی به عنوان "مسئول دبیرخانه ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران" منصوب می شوید. لذا با توجه به شایستگی و توانمندی شما در ارائه خدمت به زائران و سوگواران حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، امیداست با اتکال به پروردگار متعال ضمن برنامه‌ریزی مناسب، با جدیت و تلاش شما، همچنین جلب همکاری مدیران ستاد اربعین و دانشگاه در انجام این مهم نسبت به خدمت رسانی هرچه بهتر به زائران حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، جامعه فرهیخته پزشکی بتواندگام موثری در این عرصه بردارد. ازخداوند منان، بهروزی، سلامتی و سعادت شما را در زیر سایه لطف و عنایت الهی و توجهات حضرت ولی عصر(عج) مسئلت می‌نمایم.

دکتر مهدی ابراهیمی
دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه