برگزاری برنامه تغذیه سالم ویژه کارکنان شهرداری منطقه یک در شهرستان اسلامشهر

واحد تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت انبیاء برنامه آموزشی باهدف ارتقاء آگاهی گروه هدف در خصوص تغذیه سالم برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه آموزشی که چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ با موضوع تغذیه صحیح و رهنمودهای غذایی ایران برای کارکنان شهرداری منطقه یک و با هماهنگی مراقبین سلامت پایگاه شماره یک انبیاء  برگزار شد بهاره شیرازی، کارشناس تغذیه این مرکز در  خصوص گروه‌های غذایی مربوط به هرم غذایی (غلات، گوشت، لبنیات، حبوبات، سبزیجات و میوه‌ها) توضیح داد و بر مصرف روزانه همه‌ی گروه‌های غذایی تأکید کرد.
وی همچنین در مورد ارزش غذایی هر گروه و اصل رعایت تنوع و تعادل و کفایت هم به کارکنان توضیحاتی ارائه کرد و در پایان جلسه به پرسش‌های شرکت‌کنندگان پاسخ داد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی