برگزاری جلسات آموزشی طب ایرانی ویژه مشاغل آزاد به مناسبت هفته سلامت مردان در شهرستان اسلامشهر

به همت واحد سلامت خانواده و همکاری واحد بهداشت محیط شبکه جلسات آموزشی طب ایرانی ویژه مشاغل آزاد به مناسبت هفته سلامت مردان در شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شنبه 26 خرداد 1403 همزمان با هفته سلامت مردان و روز شمار طب ایرانی، جلسات آموزشی با عنوان طب ایرانی ویژه مشاغل آزاد، به همت واحد سلامت خانوده، واحد بهداشت محیط و مراقبین سلامت شبکه در مراکز تحت پوشش شبکه و واحدهای صنفی شهرستان  شامل: کارخانجات ، کارگاه ها ، نانوایی ها و... برگزار شد. مراقبین سلامت پایگاه ها و بهورزان در این جلسات آموزشی مطالبی در خصوص اهمیت طب ایرانی در سلامت مردان و نکات ضروری در اصلاح سبک زندگی در حفظ سلامت مردان ارائه کردند.

محسن عصمتی

محسن عصمتی