برگزاری جلسه بین بخشی پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در شهرستان اسلامشهر

واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا با تعدادی از ادارات و سازمان‌های بین بخشی جلسه هماهنگی برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه که با حضور دکتر علیرضا عباسی مدیر و دکتر صدیقه مردانی، کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر و زینب ایمانی کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه و نمایندگانی از فرمانداری، شهرداری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد و سازمان نظام پزشکی اسلامشهر و شهرداری احمدآباد مستوفی سه‌شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ برگزار شد در ابتدای جلسه دکتر مردانی در خصوص اهمیت غربالگری دو بیماری دیابت و فشارخون بالا و عوارض ناشی از عدم شناسایی به‌موقع و درمان آنها صحبت کرد.
در ادامه دکتر عباسی از اهمیت اطلاع‌رسانی مشارکت تمام افراد بالای ۱۸ سال و لزوم مشارکت ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی برای اجرای پویش صحبت کرد.
در پایان جلسه بر اطلاع‌رسانی و تبلیغات شهری با همکاری شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌ها تأکید و لزوم شرکت و حضور تمام کارکنان در این پویش توصیه شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی