برگزاری جلسه هماهنگی ساختار و برنامه‌های جلب مشارکت مردم در سلامت

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ساغ دانشگاه، جلسه هماهنگی ساختار و برنامه‌های جلب مشارکت مردم در سلامت را برگزار کرد.

برگزاری جلسه هماهنگی ساختار و برنامه‌های جلب مشارکت مردم در سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی ساختار و برنامه‌های جلب مشارکت مردم در روز شنبه 19 خرداد 1403 در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت به ارائه ساختار و برنامه‌های گروه و پیشنهاد شبکه مشارکت یکپارچه مردم در سلامت پرداخت و در ادامه هر یک از اعضای حاضر در جلسه به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص موضوع مورد بحث پرداختند.

در این جلسه، دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ساغ دانشگاه، کارشناسان این دبیرخانه از معاونت بهداشت، دکتر امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت، دکتر جمشید معتمد مدیر گروه گسترش شبکه، زهرا آقامیری رئیس گروه جوانان، نوجونان و مدارس، شهرود قنبرزاده رئیس گروه بهداشت محیط و زهرا مرتضوی کارشناس مسئول سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران حضور داشتند.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی