برگزاری همایش روز جهانی بهداشت حرفه ­ای در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

به همت واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت اسلامشهر، در همایش روز بهداشت حرفه ای از کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه ای صنایع و شبکه های بهداشت قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر،همایش روز جهانی بهداشت حرفه­ای یکشنبه 25 اردیبهشت1401 با حضور کارشناسان بهداشت حرفه­ای صنایع تحت پوشش شهرستان ، معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه­های بهداشت جنوب تهران، شهرستان ری و اسلامشهر درسالن همایش حافظ در شهرک بهسازی صنایع چوب احمدآباد مستوفی برگزار شد.

در ابتدا مهندس محمد صادق عیار مدیرعامل شرکت شهرک بهسازی صنایع چوب ضمن خوشآمدگویی به شرکت کنندگان در این همایش ، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه­ای را تبریک عرض کرده و به تعامل هر چه بیشتر صنعت و سیستم سلامت برای ارتقای سلامت شاغلین جبهه تولید و صنعت تاکید کرد.

در ادامه مهندس عباسعلی چمنی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شبکه روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای را تبریک گفته واز مدیران و مسؤولان بهداشت حرفه­ای صنایع برای همکاری و تلاش بی شائبه درزمینه اقدامات بهداشتی، حفظ و ارتقاء سلامت نیروی کار جامعه و همچنین مساعدت شبکه دردوران پاندمی کرونا قدردانی کرد.

سپس دکتر لیلا عطارد متخصص طب کار در خصوص اهمیت معاینات شاغلین شامل معاینات دوره­ای، پیش از استخدام و بازگشت به کار برای کشف زودهنگام و درمان بیماریها، بویژه بیماریهای ناشی از کارمطالبی بیان کرد.

در پایان دکترعباس امیر احمدی ،معاون شبکه ، از دست اندرکاران سلامت و ایمنی در صنایع و کارگاهها و همچنین بازرسان بهداشت حرفه­ای درمورداهمیت حفظ و ارتقا سلامت نیروی کاردر محیط­های کاری تشکرکردو به تعدادی ازکارفرمایان، مدیران صنایع و تشکیلات بهداشت حرفه ای صنایع شهرستان تقدیرنامه با امضا مدیر شبکه اهدا شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده