برگزاری کارگاه حمایت های روانی اجتماعی در بلایا در شهرستان اسلامشهر

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران کارگاه حمایت های روانی اجتماعی در بلایا را در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، این کارگاه که به همت واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی چهارشنبه 26 مهر 96 برای 22 تن از کارشناسان سلامت روان و رفتار مراکز خدمات جامع سلامت و در راستای برنامه‌های این واحد و طبق دستورالعمل اجرایی فعالیت‌های برنامه عملیاتی 96 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد عالیه زرکش، روانشناس بالینی و کارشناس برنامه حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا به مباحث برنامه عملیاتی روانی اجتماعی در بلایا، اصول حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا، کمک‌های اولیه روان‌شناختی در حوادث غیرمترقبه و سوگ در کودکان پرداخت.
دستورالعمل اجرایی، فلوچارت نحوه ارائه خدمات حمایت‌های روانی اجتماعی در سطوح مختلف نظام بهداشتی از دیگ مباحث ارائه‌شده در این کارگاه آموزشی بود.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی