• تاریخ انتشار : 1403/05/01 - 07:47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه دانش افزایی طراحی تمرینات ورزشی در بیماران فشارخون – قلبی ویژه سلامت جویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی، کارگاه دانش افزایی طراحی تمرینات ورزشی در بیماران فشارخون- قلبی را با حضور پرشور بیش از 160 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه دانش افزایی طراحی تمرینات ورزشی در بیماران فشارخون – قلبی با هدف آشنایی افراد با فعالیت های مناسب ورزشی ویژه بیماران قلبی و عروقی و فشارخون با حضور بیش از 160 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه، شنبه 30 تیرماه 1403 در سالن دارالفنون ساختمان مرکزی از ساعت 8 تا 12 برگزار شد.
کارگاه با تدریس دکتر علی عباسی مدیر گروه قلب بیمارستان شریعتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر فرشاد غزالیان مدیر گروه فیزیولوژی ورزشی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، پیرامون بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون و نحوه طراحی تمرینات ورزشی ویژه این گروه از بیماران ارائه شد.
توضیح اینکه، شرکت کنندگان پس از ثبت نهایی پس آزمون و کسب نمره قبولی می توانند گواهی شرکت در این کارگاه را از سایت دریافت کنند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی