برگزاری کلاس‌های آموزشی حضوری و وبینار تب دنگی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی حضوری و وبینار تب دنگی در اداره راه‌آهن خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه محمدعلی، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: این واحد با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر و امور رفاهی و سلامت راه‌آهن، وبینار آموزشی تب دنگی را برای کارکنان ایستگاه راه‌آهن برگزار کرد.
وی در ادامه افزود: نرگس مهمانی، کارشناس بیماری‌های پایگاه شماره 2 اکبرآباد، در ساختمان شهدای اداره کل راه‌آهن برای کارکنان آن سازمان، در قالب وبینار، آموزش‌های لازم را ارائه کرد.
همچنین سید طوبی موسوی کارشناس بیماری‌های این مرکز، در ساختمان شرکت تراورس بخش اداره کل امور رفاهی و سلامت راه‌آهن برای 100 تن از کارکنان، این کلاس آموزشی را برگزار کرد.
محمدعلی گفت: در این جلسات در خصوص بیماری تب دنگی و راه های انتقال و پیشگیری از آن مطالبی بیان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی